ISTANA NEGARA DUKACITA- TAKIYUDDIN TAK FAHAM MAKSUD DUKACITA GAMAKNYA-DURHAKA SANG LEBAI

 

Ada walaun mula bermain dengan perkataan asal bukan DAP.Makna kata biar derhaka asal bukan DAP? Tengok betapa kurang ajarnya #PNKHIANAT #KERAJAAN DERHAKA ini dana penyokongnya . Berani membelakangi Istana Negara dan inikah contoh kerajaan Melayu Isle seolah olah mahu menipu pihak  Istana Negara.

Apakah pimpinan PAS seolah olah diam membisu akan perkara seperti ini, seolah olah mahu menipu pihak istana. Apakah perkataan yang lebih baik selain memperkatakan bahawa Menteri Undang -Undang dari parti Pas ini sudah tidak beradap dan cuba menipu rakyat malahan pihak istana sekalipun.

Teruk sangat dah kalau begini lah sikap peimpin PN ini dan diharapkan YDPA akan mengambil sikap lebih tegas atas institusi Negara Raja Berpelembagaan dan memelihara DEMOKRASI. Belum ada dalam sejarah sebgitu biadap pemimpin mengenepikan Istana Negera.MENTERI UNDANG -UNDANG HARUS LETAK JAWATAN DAN SELURUH KABINET INI SUDAH TIDAK ADA SOKONGAN RAKYAT DAN TIADA LAGI DOKONGAN ISTANA.


AMPUN TUANKU.
May be an image of 2 people, people standing and text that says "29 JULAI 2021 TERKINI astro AWANI YDP Agong dukacita pembatalan Darurat dibuat sebelum diperkenan Baginda foอ www.astroawani.com"No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

PERBAHASAN RANCANGAN MALAYSIA KE 12 OLEH KETUA PEMBANGKANG JAM 12 TENGAHARI 28 SEPTEMER 2021