MGID

BUDAYA BARU ANAK DIDIK UMNO-PATUT KALAH


KITA MEMANG MEMINTA APABILA BERLAKUNYA SETIAP KALI PILIHANRAYA AKAN ADA MANA-MAAN CALON PAKATAN YANG DIBELI UMNO ATAU AKAN ADA BUDAK-BUDAK SEKOLAH YANG DIUPAH,NAIK MOTOSIKAL UMPAMA BUDAYA SAMSENG DAN INI AKAN MEMPENGARUHI PENGUNDI UNTUK BERTAMBAH BENCI DENGAN UMNO.DALAM PAKATAN PUN ADA JIKA HENDAK MELAKUKANNYA.AKAN TETAPI MENDENGARKAN AKAN NASIHAT BAHAWA BUDAYA INI AKAN MEROSAKAN NAMA PARTI MAKA PAKATAN TIDAK MELAKUKANNYA.

KALAU PAKATAN NAK BUAT,LAGI BESAQ PUN BOLEH...TAPI OLEH KERANA BAKAL MEMERINTAH DALAM PILIHANRAYA KE 13 NANTI BUDAYA SEBEGITU RUPA KITA TAK BENARKAN.

N11 PERMATANG PASIR KEMBALI LAGI EDISI PETANG

MAAF-AKAN KEUDARA LEWAT DARI JAM ASAL.

MAKLUMAT TERLEWAT KERANA KESESAKAN JALAN SEBENTAR TADI.KREW KEPENATAN.AKAN BERSAMBUNG JAM 630 PETANG.COVER IT LIVE

N11 PERMATANG PASIR KEMBALI LAGI

LIVE HANG........SAYA AKAN MASUKKAN LIVE YANG KEDUA

TERLALU BANYAK KOMEN.KOMPUTER PUN NAIK SAKIT HARAP MAAF TUNGGU EVENT YANG KEDUA SEDIKIT MASA LAGI

LIVE DARI PERMATANG PASIR

GAMBAR-GAMBAR DAN PERISTIWA PRK N11 PERMATANG PASIR


Kubang Semang- 24 Ogos-Ceramah terakhir semalam dimana DSAI mengajak masyarakat pengundi Permatang Pasir agar keluar beramai-ramai dan mengundi agar dapat mengekalkan kemenangan DUN Permatang Pasir bagi melengkap kerajaan Pakatan Rakyat negeri Pulau Pinang.
Walau pun ianya merupakan satu kerusi, namun ianya dilihat sebagai satu wadah perjuangan didalam nya.maka kerana itu kemenangan PAS adalah penting bagi melengkapkan kemenagan rakyat.
DSAI menjelaskan menegani betapa jentera SPRM kini menjadi tungangan Bn dalam cubaan bagi mengulingkan kerajaan Pakatan Rakyat,. Misalnya di Selangor,terdapat usaha menlaga-lagakan antara DAP dan PAS berhubung isu arak.namun akhirnya usaha tersebut gagal kerana menurut DSAI, Umno Bn yang membenarkan dan pihak kita cuba memperbaikinya dengan melarang penjualan di kawasan Melayu, ianya di putarbelitkan.
Begitu juga dengan kes Beng Hock yang membawa kepada kematiannya.Akan tetapi kes yang melibatkan tokoh-tokoh Umno/Bn dibiarikan begitu sahaja.beliau memberikan contoh, antaranya Kes PKFZ,Kes Khir Toyo,Kes kapal selam dan Sukhoi, malah kalau hendak di senaraikan lebih banyak lagi , demikian jelas beliau.
Beliau juga menjelaskan bahawa pendudk Permatang pauh harus menjadi orang yang bijak.:Bagi ambil,pangkah Pakatan Rakyat" demikain jelas beliau merujuk kepada apa yang pernah di pesan Tuan Guru Nik Aziz kepada rakyat Kelantan.
Majlis diakhiri dengan doa oleh Ustaz Mohd Sobri Arshad dimana beliau mendoakan agar segala penipuan, menjaga dan emmohon berkat agar kemenangan ini berpihak kepada Pakatan Rakyat dibulan Ramadahan yang mulia ini.(function() { var d = document, w = window; w

AMANAH SANGGUP BEKERJASAMA DENGAN UMNO PULA??

  1) Anda boleh baca sendiri laporan penuh berkenaan di : https://malaysiadateline.com/amanah-sedia-timbang.../ Saya hanya berminat meme...