SIAPA YANG SOKONG AZMIN?
Sejak Rafizi Ramli mengumumkan keputusannya untuk bertanding jawatan Timbalan Presiden PKR, seorang demi seorang pemimpin tampil memberi sokongan kepadanya.

Pertandingan itu dijangka menyaksikan beliau bertembung dengan Azmin Ali, bekas Menteri Besar Selangor yang kini merupakan Menteri Hal Ehwal Ekonomi.

Johari Abdul, Ahli Parlimen Sungai Petani dan Nik Nazmi Nik Ahmad, Ketua Pemuda PKR yang juga merupakan Ahli Parlimen Setiawangsa adalah antara yang paling awal tampil menyatakan sokongan kepada Rafizi.

Kemudian, beberapa nama lain lagi turut dispekulasikan akan memihak sama kepada Rafizi, antaranya Willian Leong (Ahli Parlimen Selayang), S Kesavan (Ahli Parlimen Sungai Siput), Akmal Nasir (Ahli Parlimen Johor Bahru), Fuziah Salleh (Ahli Parlimen Kuantan), Rodziah Ismail (Adun Batu Tiga, Selangor) serta beberapa yang lain.

Malah, Nurul Izzah yang dijangka akan mempertahankan jawatan Naib Presiden PKR juga diberitakan akan bersama dalam kem Rafizi dalam pemilihan kali ini.

Dalam sidang akhbar Rafizi Ahad ini di mana beliau akan mengumumkan secara rasmi pengesahannya bertanding itu, dijangka lebih ramai pemimpin PKR lain akan tampil secara terbuka memberi sokongan kepadanya.

Lalu, siapa yang akan menyokong Azmin Ali?

Adakah akan wujud suatu gerakan yang lebih besar untuk menolak Menteri Hal Ehwal Ekonomi itu? 

ADUN UMNO KELANTAN DIJANGKA MASUK BERSATU

HIMPUNAN KEBANGKITAN MELAYU TIMBUL KETEGANGAN

DAKWAAN PEGAWAI SABOTAJ KERAJAAN PH DISIASAT

TIMBALAN PRESIDEN PKR: RAFIZI CABAR AZMIN

(function() { var d = document, w = window; w

SEMOGA BAROKAH

  Ibrahim Mat Isa Sejak Raja Thailand sudah rapat dengan komuniti Muslim, Kak Mah telah dilantik sebagai wanita Muslim pertama menjadi Gaben...