UMNO DAN PAS, HANYA STIM SENDIRI!!
Dua minggu lalu, UMNO gah dengan pengumuman satu sidang media khas yang dihadiri Najib Razak dan semua pimpinan tertinggi parti.

Timbalan Perdana Menteri, Ahmad Zahid Hamidi yang sedang melawat Perlis diminta memendekkan lawatan dan semua Menteri Besar dan Ketua Menteri turut dikerah hadir.

Alih-alih yang diumumkan hanyalah kemasukan Mat Taib ke dalam UMNO. 

Betul-betul potong stim punya cerita!!

Cerita Pas lebih kurang sama juga. Empat hari sebelum Himpunan Fastaqim 2.0 di Terengganu, Pas mengumumkan akan berlaku kejutan di mana dua atau tiga tokoh nasional didakwa akan menyertai parti tersebut.

Memetik laporan Harakahdaily, Ketua Penerangan Pas, Nasarudin Hassan dengan wajah tertawa berkata, di malam kemuncak Fasraqim 2.0 pada 30 September ada satu pengisytiharan dua atau tiga tokoh nasional yang sebelum ini berada di luar Pas akan menyertai parti itu.
Akhirnya apa yang terjadi? 

Tiada sesiapa pun diumumkan masuk Pas sehinggalah berakhirnya malam kemuncak himpunan Fastaqim 2.0, walaupun seorang lagi bekas Menteri Besar Selangor, Khalid Ibrahim turut hadir.

Khalid sebaliknya berkata, beliau tidak berhasrat menyertai mana-mana parti. Dua bekas pegawai tinggi kerajaan yang hadir juga memberitahu tiada hasrat mahu menyertai Pas.

Juga potong stim punya cerita!!

UMNO dan Pas, macam adik-beradik pula jalan ceritanya. Mungkin itulah kejutannya. Sudahnya mereka hanya stim sendiri-sendiri saja. (ShahbudinHusin 01/10/2017).TIADA APA YANG BAHARU JANJI, KEMPEN PRU 14 PAS

DISKRIMINASI, KRONISME PUNCA ORANG INDIA TIDAK YAKIN JANJI PRU BN

KEJUTAN DI FASTAQIM 2.0 IALAH ‘TIADA KEJUTAN’

JOHOR NEGERI BARISAN HADAPAN PH TUMBANGKAN BN – MUHYIDDIN