Amanat DSAI Menjelang PRU-13 (LM)

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!

Saya mohon agar rakyat Malaysia bertenang dan dapat meluangkan 10 minit dari masa berharga anda untuk membaca luahan hati saya agar rakyat faham mengapa saya bersungguh-sungguh dan beria sangat ingin merebut Putrajaya.

Jika saya katakan ia bukanlah perjuangan peribadi bagi membela ketidakadilan yang telah berlaku ke atas saya, pastilah ramai yang tidak akan percaya dengannya. Oleh itu, saya mengambil keputusan menulis beberapa fakta agar ia dapat meyakinkan rakyat bahwa saya ikhlas dan jujur memperjuangkan nasib kita semua. 

DSAI: Insan Pilihan Ujian Tuhan (1) (LM)

TERBITAN SEMULA: Weblog M@RHAEN menerbitkan semula tulisan penulis prolifik era reformasi, Sdra Marhaintua, 'Anwar Ibrahim: Insan Pilihan Ujian Tuhan' yang pernah disiarkan di Laman M@RHAEN pada 23 Ogos, 2008 yang lalu. Tajuk ini telah disiarkan dalam tiga siri tulisan beliau dan weblog ini akan menyiarkan semula ketiga-tiga siri berkenaan untuk makluman dan rujukan.

Anwar Ibrahim: Insan Pilihan Ujian Tuhan (Bahagian 1 drp 3)
Oleh Marhaintua | Saturday | Aug 23, 2008 (tarikh siaran asal)

Kali pertama saya mendengar berita Dato' Seri Anwar Ibrahim mahu bertanding di Permatang Pauh, tanpa saya sedari bergelinangan air mata mengalir di pipi. Orang yang melihat memang tidak merasa ganjil dengan apa yang berlaku kerana ketika itu saya sedang terlantar di atas katil di Hospital Kulim.

Bacaan seterusnya:    DSAI: Insan Pilihan Ujian Tuhan (1)

Klip-klip video S/Jawab berkaitan PRU-13 (LM)

Klip-klip video yang dapat membantu memberikan pencerahan kepada beberapa persoalan berhubung Pilihan Raya Umum Ke-13. 

Dapatkan jawapan kepada 33 soalan dan jawapan yang berkisar dalam masyarakat sempena PRU 13 dalam video khas "ANDA TANYA TOK GURU JAWAB"

(Ikhsan: FB JKKK Fan Club)

Seterusnya:     Klip-klip video S/Jawab berkaitan PRU-13