GAMBAR-GAMBAR IKAN MENDARAT.ADAKAH FENOMENA TSUNAMI?

 LAHAD DATU-Fenomena aneh ini berlaku hari ini di Lahad Datu.Ramai yang membayangkan bahawa berlakunya gegran atau gelinciran dasar laut menyebabkan air laut panas.

Namun hanya ikan-ikan kecil yang muncul di permukaan seolah-olah kepanasan.
 Orang ramai tidak melepaskan peluang bagi menangkap ikan yang timbul dan melompat kedaratan.Menurut penduduk di Lahad Datu, ianya juga kemungkinan fenomena ribut kerana kawasan Pulau Tambisan yang berdekatan selalu di landa ribut.
 Kekuasan Tuhan tidak siapa akan menjangkanya, namun 26 disember 2004 , kawasan di Aceh, ,  Penang ,  Merbok Kedah , Phuket Thailand dan di Kepulauan Kecil di Selatan India , ikan2 besar dan kecil berdamparan naik ke panta.
 Semua ini berlaku dgn tanda-tanda  khusus dan  jelas . Kesimpulan nya : semoga apa jua yang berlaku di Tambisan perlu diberi perhatian khusus dan serius . Namun perlu sama2 berdoa agar tiada suatu yg buruk yang mungkin berlaku di daerah kecil Lahad Datu ini

Maha suci Allah..jauhilah negara kami dari segala mala petaka. Teringat peristiwa tsunami bila banyak ikan dilaut menuju ke daratan.. Peristiwa ini berlaku pagi tadi di Lahad Datu Sabah

VIDEO: PENINGKATAN HUTANG NEGARA DIBAWAH PIMPINAN SIAPA?