DAP, mulut buaya sentiasa ternganga...(LM)

DAP jangan ambil mudah pelbagai tipu muslihat pihak Pendaftar Pertubuhan (ROS) dan SPR. Pada waktu ini, kedua-dua badan mesra-BN berkenaan telah mengeluarkan kenyataan bahawa calon-calon DAP bebas menggunakan simbol Roket kerana parti DAP tidak dibatalkan atau diharamkan.

Yang dipertikaikan oleh ROS ialah kesahihan pemegang-pemegang jawatan dalam parti DAP. 

ASD-Lokasi berkumpul penyokong Paga Gomo dan Penyokong Pakatan Rakyat Permatang Pauh untuk Penamaan Calon esok!

Lokasi berkumpul penyokong Paga Gomo dan Penyokong Pakatan Rakyat Permatang Pauh untuk Penamaan Calon esok!


Sempena dengan hari Penamaan Calon untuk PRU13 ini bagi Parlimen Permatang Pauh (P044) lokasi yang telah ditetapkan ialah Institut Kemahiran Belia Negara, Jalan Berapit (IKBN), 14000 Bukit Mertajam, Malaysia.

Delegasi Calon Pakatan Rakyat bagi Parlimen dan juga DUN-DUN jajahannya akan bergerak masuk ke IKBN bermula dari Simpang Mengkuang Semarak.

Masa yang telah ditetapkan ialah dari jam 9.00 hingga 10.00 pagi, tiada masa bantahan kali ini.

Oleh itu seluruh penyokong Pakatan Rakyat di Permatang Pauh diminta berkumpul di persimpangan tersebut pada pukul 8.00 Pagi..

Manakala bagi penyokong-penyokong UMNO/BN pula akan bergerak masuk dari Jalan Berapit, Bukit Mertajam..

Bagi penyokong-penyokong PapaGomo pula diminta berkumpul di Empangan Mengkuang seawal sesudah subuh..untuk berarak melalui belukar di sebelah empangan tersebut menuju ke IKBN..

Menurut sumber PapaGomo akan diterbangkan ke empangan tersebut dengan menggunakan helikopter yang disewa khas oleh macai-macainya..

Elakkan sebarang provokasi.. dan tunjukkan kepada Malaysia, rakyat Permatang Pauh tanpa mengira ideologi politik adalah matang dalam berpolitik..