LANGKAH PD: DAP AKTIF JENTERA SOKONG ANWAR – GUAN ENG

ANWAR TOLAK KERJASAMA PH, PKR – UMNO

VIDEO INSIDE : POLITIK TIDAK MATANG RAFIZI ???Image may contain: Abdul Apit II, textNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.

ANWAR DIBERI PENGHORMATAN BERUCAP DI HADAPAN PEMIMPIN ANTARABANGSA DI SINGAPURA


Kuasa Allah mengatasi segala-galanya.
Walaupun disumbat ke dalam penjara oleh musuh politik di tanah airnya sendiri, Anwar Ibrahim sememangnya berada dalam kelas tersendiri.
Dihadiri bekas Presiden Singapura, Tony Tan dan bekas Perdana Menteri Singapura, Goh Chock Tong, kemunculan Anwar di hadapan ratusan pengurus dana asing, ahli politik terkemuka dan kumpulan cendekiawan seluruh dunia dalam Singapore Summit 2018 sangat dinanti-nantikan menyuntik suasana ceria dan puas hati dalam dewan di Hotel Shangri-La semalam..
Sebaik selesai berucap, Anwar diberi tepukan gemuruh para hadirin yang memenuhi setiap meja yang disediakan dan turut disiarkan secara langsung menerusi Channel NewsAsia (CNA).
Selasa lalu, Anwar turut diberi penghormatan berucap di Hong Kong dalam persidangan yang dianjurkan CLSA Ltd. yang dihadiri tokoh korporat seluruh Asia Timur dan Eropah dengan jadual padat bertemu pemimpin politik dan ekonomi.
Paling mencuri tumpuan ialah apabila moderator forum di Singapore Summit 2018 mendoakan agar Anwar akan kembali ke Singapura bukan sahaja sebagai Ketua Umum KEADILAN tapi selaku Perdana Menteri Malaysia.


(function() { var d = document, w = window; w

DIA DAH DITOLAK DI DUN PENANTI. PERMATANG PAUH. BALIK LAH KEDAH USTAZ OIIIII....MAI CARIMAKAN DI PENANG PUN SUSAH JUGA...KULIAH DIA PUN BANYAK SEMBANG JUGA.

BALIK PE LAWAN DI KEDAH NU...   Kata dah PAS dah tukar zikir harian tapi walaun tak percaya..dulu ratib DAP DAP sekarang TOLAK PH, PH 22 BUL...