MGID

KES GOBI
KIRI DI JALAN...GAMBAR KANAN APABILA PANAS PENYOKONG BERGERAK DI KAWASAN BERDEKATAN IAITU DUSUN BERHAMPIRAN.TETAPI MASIH DI PAGAR OLEH TUAN PUNYA DUSUN,DAN IANYA TIDAK MELANGGAR APA-APA LARANGAN POLIS.GOBI KE KAWASAN TERSEBUT KERANA BANYAK PRNYOKONG DISITU.


APA KATA ORANG TAN SRI MUHYIDDIN

"SPRM sepatutnya boleh membuka fail siasatan terhadap Muhyiddin berdasarkan laporan akhbar. SPRM sepatutnya boleh menyerbu ke pejabat Muhyiddin dan mengheret setiausaha peribadi atau pembantu khas beliau di hadapan orang-ramai. Tegas Nizam, perbelanjaan minyak dan lain-lain berkaitan juruterbang serta seumpamanya boleh sahaja mencecah RM150,000 jika mengambil contoh skandal yang didakwa melibatkan Presiden MCA, Ong Tee Keat yang gagal menjelaskan bil penggunaan jet persendiriannya."Saudara Ahmad Nizam Hamid, Penasihat Undang-Undang PKR Negeri Pahang .

JENTERA WANITA PAKATAN DILANCAR

Ustaz salleh Man dan Isteri turut hadir.


KUBANG SEMANG-Jentera Pakatan Rakyat telah di lancarkan petang tadi di markas besar di Kubang Semang oleh semua ketiga-tiga ketua wanita Pakatan Rakyat.PKR di wakili YB Pn Zuraida Kamarudin,DAP oleh Yb Pn Chong Eng, manakal PAS pula oleh Pn Nuridah Salleh.


Dalam ucapan ketiga-tiga ketua wanita tersebut menjelaskan bahawa pendekatan wanita akan menumpukan kepada program kempen dari rumah ke rumah, dan manakala bagi wanita DAP pula mereka akan menumpukan ke kawasan Cross Street di mana 2000 undi akan di berikan kepada PAS.

GAMBAR-GAMBAR DI PENAMAAN CALON PAGI TADI2 GAMBAR YANG BERBEZA.KALI INI Umno AKAN MELAWAN PAS DI PERMATANG PAUH
SAMMY VELLU DATNG BERJUMPA PIMPINAN PAKATAN


SHAHRIZAT JUGA DATANG BERTEMU
SELEPAS DIISTIHARKAN SEBAGAI CALON BAKAL YB USTZ SALLLEH MAN BERUCAP DI ATAS SEBUAH LORI MENJELASKAN RANCANGAN UNTUK BERKEMPEN DAN BERUSAHA UNTUK MENANG DI PERMATANG PASIR.PERMATANG PAUH-Penamaan calon di IKBN Kubang Semang pagi tadi berjalan lancar.Namun dalam usaha untuk bertanding kali ini dan usaha untuk menjatuhkan air muka DSAI di mata rakyat sekali lagi Umno Bn akan berhadapan dengan jentera Pakatan rakyat di Permatang Pauh.Ini bukan sahaja memalukan Umno dengan peguam yang telah di tarik balik lesen guamamnya , kini rakyat di kampung-kampung menyatakan bahawa Rohaizat bukan seorang calon yang sesuai untuk di letakkan kerana mempunyai masalah berkaitan dengan moral.

Beliau di katakan terbabit dengan kes pecah membabitkan wang pembeli rumah.Ini akan di jadikan isu oleh pihak pakatan untuk menjelaskan kepada rakyat.Ini juga membuktikan Umno tiada calon dan pimpinan yang boleh di ketengahkan.Sayang sekali Umno masih juga tidak belajar.Dan Pakatan rakyat harus belajar dari peristiwa ini.


Nama kedua-dua mereka disahkan sebagai calon selepas Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) menolak 15 bantahan yang dibuat terhadap mereka.

Usaha seorang pakar motivasi Kamarul Ramizu Idris, yang pernah bertanding di Bukit Gantang dan Penanti untuk menjadi calon tidak kesampaian apabila beliau terlambat menghantar kertas pencalonan melebihi masa yang ditetapkan iaitu sebelum jam 10 pagi.

Beliau dilaporkan tidak serius untuk menyertai pertandingan kali ini selepas dua kali hilang wang pertaruhan untuk dua kali penyertaannya sebelum

(function() { var d = document, w = window; w

CERITA MATA LEBAM ANWAR ANGKARA TUN/ANWAR DI PUKUL [PIDATO DATUK EZAM GE...