PET DAKWA BALA AKAN MENYERANG SEMULA NAJIB


Blogger dalam pelarian yang diburu RPK mendakwa bahawa tidak lama lagi Balasundramaniam akan menyerang semula najib dengan mengemukan kenyataan bersumpah berhubng dengan kes altantunya.menurut RPK Lagi dalam blognya.


Cakap-cakap sejak beberapa minggu lalu enjelaskan bahawa penyiasat persendirian tersebut akan

muncul kembali selepas beberapa bulan menghilangkan diri.


Ada juga beberapa dakwaan menjelaskan bahawa Balasundramaniam akan mengemukakan akuan bersumpah sejak megemukakannya kali pertama dahulu mengenai kematian rakyat momglia tersebut.
Dalam posting beliau ,RPK mendakwa bahawa Balasundramaniam kini berda dan tinggal di India sejak menghilangkan diri dan di dakwa dibayar agar berdiam diri..


"Tidak ramai yang tahu Bala hanya merehatkan dirinya buat sementara waktu,menunggu masa yang sesuai untuk menyerang balas"


"Dan sekarang beliau akan menyerang kembali dan akan mengemukakan kenyataan apa yang sebenanya berlaku semasa beliau melakukan akuan sumpah yang pertamanya,dan keduanya pada 16 bulan yang lalu"tulis RPK lagi.

Untuk pihak pembangkang situasi ini ,jika benar akan meletakkan PM Najib dalam tekanan dan meletakkan isu yang panas ini di atas meja kembali.


Sementara RPK mengemukakan hanya sedikit bukti dalam kenyataan bersumpah beliau,namun setiap serangan dan dakwaan beliau tetap memberikan kesan yang akan kekal.


Dalam serangan beliau yang terkini beliau menjelaskan dan menunjukkan bukti bahawa cek yang di keluarkan kepada Balasundramaniam


Beliau juga akan mengemukakan beberapa lagi isu pada bulan bulan yang berikutnya..

Terjemahan dari Malaysian insider oleh WRLR.

ANWAR DIBEBASKAN UNTUK ELAK LAGI SOAL SIASATAN

Former ACA director of investigations Abdul Razak Idris told the High Court today he had cleared Anwar Ibrahim of allegations of stashing RM3 billion in foreign accounts and having foreign links to Western interests.Abdul Razak, 60, who is now retired but a director of several companies, said ACA had investigated the matter following allegations made in a statutory declaration by former assistant governor of Bank Negara Abdul Murad Khalid.
(function() { var d = document, w = window; w

KERAJAAN GAGAL..KAU SEMBANG BAB BIJIK

  Orang sibuk pasal tak boleh beraya kat Kg angkara kegagalan kerajaan tebuk atap, ko plak sibuk sembang pasal bijik....