SPRM TAKUT.........HANTAR BORANG SOALSIASAT MELALUI KURIER

TERJEMAHAN DAN FOTO: SUMBER MALAYSIAKINILondon.setelah gagal untuk menemuramah P Balasundramaniam, SPRM hari ini di katakan mengirim soalan melaui kurier, beberapa soalan kepada P.Balasundramaniam dan juga soalan kepada americk sidhu di hotel di kota London.

Setelah menunggu ketibaan pihak SPRM di Holiday Villa in Leinster Gardens, hampir beberapa jam . Namun mereka (SPRM) tidak muncul di mana peguam beliau Manjit Singh Dillon dan Americk singh turut bersama, soalan kemudiannya muncul melalui teksi dan juga kurier di tempat penginapan mereka.

Kami munggu jam 10 pagi sehingga 1 petang namun mereka tidak muncul.Demikian jelas Americk.Kami menunggu dan makan ais kacang .

Walaubagaimana pun P Balasundramaniam di jangka akan mengadakan sidang akhbar mengenai kes ini dan akan di adakan pada hari rabu.7 pagi waktu Malaysia.Tungguuuuuuuuuuuuuuuu.........

APAKAH KUASA YANG MELAYU ADA DI TANGAN UMNO??

Melayu hilang kuasa politik jika terus berpecah

Apakah kuasa yang ada di tangan Umno untyuk membantu Melayu??tidak sebenarnya yang di bantu melayu ialah melayu Umno dan suku sakat serta adik beradik.Ini yang Umno mampu lakukan.Kita lihat sahaja sejak dahulu sepoatutnya melayu telah maju kehadapan, melayu boleh menjadi bangsa yang dapat bersaing dengan bangsa lain, melayu dapat dididik dengan ilmu, namun semua ini umnon telah lupakan. Maka kerana itu, Umno patut di lupakan dan jadikan PAS sebagai wadah perjuangan kaum Melayu kerana selain agama menjadi paksi utama,Pas lebih adil dalam membela nasib kaum Melayu dan juga kaum lain.

Melayu tidak berpecah..yang berpecah ialah melayu keluar dari umno dan menyokong Pas dan juga PKR..
KUALA LUMPUR 5 Julai - Kerajaan diminta mengambil tindakan terhadap pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) kerana terbukti parti itu melindungi dan dipercayai menaja Raja Petra Kamaruddin dan P. Balasubramaniam di United Kingdom iaitu dua individu yang amat dikehendaki oleh pihak berkuasa negara ini. ... Berita Penuh

INi apa berita pula.....he..he biasa la bila dah habis modal....

(function() { var d = document, w = window; w

[LANGSUNG] #AWANI745 3 Ogos 2021 | #KauBoleh