ULANG SEMULA LOYA BURUK KENA HENTAM


 

PAS DAN BERSATU MEMANG NAK BUNUH UMNO


 

FITNAH MEMANG KENA SAMAN


 

KENA SAMAN JUGAK SANUSI. KIRI KANAN....


 

KEH..KEH..KEH...INGAT NAK FITNAH..TAPI SULTAN BACKUP.


 

TAK PAYAH LAH...APA BARANG...DUA EKOQ LEBAI TAK BISING PUN.

 ALA .... tak perlu minta maaf pun.

Yang terlibat pun bukannya budak2 tahfiz.

Fadli Shaari pun diam aje. Ahmad Dasuki pun tak bising.

Janji mereka sokong Pa$. Syurga neraka kita ejas nanti.AKU HARAP KENA SAMAN...BARU ADA AKAI.


 

AMBALAT YANG PEMBANGKAN JADIKAN ISU POLITIK FITNAH


 

BIJAK BETOI SANUSI...10 JUTA...ALAH SANUSI KUTIP TABUNG DARI RAKYAT KEDAH...HEBAT...


 

GILQ KUASA JUGA YA...OARANG. BERIMAN KENA BANYAK SABAR....2026 NANTI LA..

 


FATWA AJARAN SESAT GAYANYA

 Kenapa aku selalu tulis penganut PAS? Disebabkan perkara macam ni la. Selalu sangat bertentangan dengan ajaran Islam yang sebenar. Mereka boleh buat hukum yang berbeza dari hukum Islam.


Macamana ada fitnah untuk kebaikan Islam pulak? Nabi mana yang ajar? Islam menolak segala bentuk kebejatan, kejahatan, kezaliman dan pembohongan. Kenyataan ini jauh menyimpang dan memalukan.


Dalam sirah, pernahkah Nabi saw memfitnah? Para sahabat Baginda? Sesungguh jika Nabi saw dulu berakhlak buruk, Islam akan kekal di Gua Hira' saja. Siapa nak yakin kepada Nabi yang suka memfitnah dan menipu? Kan? Guane boh?


 

Raja Gelap 


.


PAS TENGAH GILA TALAK Parti politik kalau kata tak gila kuasa, sama ada penipu atau bodoh, atau kedua-duanya sekali.


Tiada masalah parti politik gila kuasa. Masalahnya jadi gila kuasa sampai tak dapat terima kenyataan mereka kalah dan ditolak oleh rakyat hingga sibuk nak rampas kerajaan luar pilihanraya.


Dah begitu, bila dapat kuasa, ibarat di kudung dapat gelang. Bukan reti nak buat kerja. Hidup rakyat dari susah jadi menderita. Bukan tahap gila kuasa lagi dah tapi dah memang gila. Guane boh?


 

Raja Gelap 


.


USAHA SYAITON YANG MENGANGKANG

 Satu lagi muslihat PN. Tak sudah nak pecahkan UMNO. Sampai tahap tak menghormati hirarki parti orang lain dah. Sebijik perangai syaitan.


Begitu kemaruk nak berkuasa. PAS yakin parti-parti di Borneo akan ikut BN. Sebab mereka cuba desak UMNO agar jatuhkan Zahid dan Tok Mat.


Sebab PAS secara sendiri tak diterima di Borneo kerana orang di sana bencikan parti yang rasis dan mempraktikkan ekstremisme agama.


Tapi rasanya dah terlajak biadab ni. Pernah suatu ketika dulu DAP putus hubungan dengan Presiden PAS. Marah betul mereka masa tu.


Tapi sekarang, dia hasut orang buat. Bahkan lebih jahat lagi, menghasut agar parti itu berpecah. Islam jenis apa yang PAS bawa sebenarnya?


Sibuk dengan DAP. Sedangkan sangat-sangat jelas yang Gerakan lebih anti Islam. Dari hudud, RUU355, jawi, khat hinggalah ke Hadits 40. Gerakan yang sibuk nak saman sedangkan DAP diam.


Alasan DAP anti Islam dah tak laku. Sebab Gerakan yang lebih dahsyat pun PAS peluk. PAS hanya nak berkuasa dan UMNO cuma batu loncatan.


Tolonglah buang nama Islam pada parti ni. Teruk sangat tercalar imej Islam dibuatnya. Saban hari kian banyak onar yang dibuat. Guane boh?


 

Raja Gelap 


.


KALAU ZAMAN MAHATHIR..GB JADI BARUA DIA BANYAK...

 

Shahbudin HusinBerikut adalah identiti guru sekolah yang akaun banknya digunakan bagi pengumpulan dana Adun PN berkaitan…

APA PUNYA TAK GUNA YB. KAU PATUT JADI HAMBA RAKYAT. INI KAU PERHAMBAKAN RAKYAT....PILIH LAGI WAKIL RAKYAT TAK CERDIK...SIAPA PULA YANG MEMILIH YA...

 Ini betul- betul  #malapetaka .!!!   Kah..kah...kah...tak guna punya        yb.


Kalau nak urus pejabat DUN punn kene pow duit rakyat tadah tin milo, bagaimana nasib rakyat #ijok #Selangor 5 tahun akan datang dibawah #pas #PN .?! Tak kee jahanammm.!!!


Kepada penduduk #pulai & #simpangjeram yg bakal memgundi kelak, jadikan iktibar..buat laa pilihan bijakk..pilih laa parti/pemimpin yg boleh membantu rakyat..bukan kopak duit rakyattt..
WALAUN BODO KENA TAHAN POLIS.

Abam Iman Mustaqim yang nak pancung Sultan Selangor tu dah kena tahan polis. 


Lagi satu Abam dengan nama “Flat Earth Malaysia”. Kalau dah nama Flat Earth ni tuan puan faham je lah. Pemikiran macam mana. 


Saya tengok dua2 profile memang totok Parti PAS. 


Ingat Memali? Ingat Al-Maunah? 


Bibit nya sudah ada, tanpa kita sedar. 


Taksub—> Fanatik—> Ekstrimis —> Teroris 


Ini turutan biasa. 


Doakan jangan berulang pula. 


~LM~