Alvin, Vivian DIDAKWA HARI INI. TIADA IKAT JAMIN.ADALAH KUFUR JIKA SEORANG MUSLIM MEMBENARKAN AGAMANYA DIHINA


Malaun 2 ekoq ni hasil didikanMCA rasanya. Kalau yang sokong DAP ni cerdik sikit.Aku tak tau la kot adakaitan denganketua parti tu.

Kalau gambar bogel boleh tayang kepada orang satu dunia , tanpa ikatan, bukan sahaja memalukan negara di luar negara , malahan perbuatan mereka danjuga keseronokanmereka ini mengundang pembalasan.KASI DUDUK DALAM 2 TAHUN. MAMPOIH LA HANG BANDUAN DIDALAM DOK TUNGGU. HANGPA TAU KA..DIDALAM PENJARA SANA SEDANG MENUNGGU KEMASUKKAN 2 EKOQ NI.SATU WANITA DAN SATU LAGI LELAKI.SAKIT...SAKIT
Hina Islam: Kerajaan jangan pilih kasih


KUALA LUMPUR: Kemarahan umat Islam terhadap pasangan Alvin dan Vivian yang menghina agama Islam sebelum ini perlu ditangani dengan sebaik-baiknya tanpa ada pilih kasih.
Ahli Parlimen Kota Raja, Dr. Siti Mariah Mahmud (gambar), berkata masyarakat hari ini mudah menjadi marah apabila berlaku hinaan ke atas agama Islam oleh bukan Islam.
Sebaliknya, hanya berdiam diri apabila terdapat orang Islam sendiri yang menghina Islam dengan melakukan perkara-perkara yang melanggar hukum Islam itu.
“Ya, memang wajar umat Islam marah apabila ada bukan Islam menghina Islam. Tapi anehnya, apabila ada orang Islam yang jelas menghina agama, tiada pula yang marah,” kata beliau ketika diminta mengulas tindakan pasangan tersebut.