DR PUAD DAKWA DSAI DAN KALIMULLAH BANTU PETRA
DATUK KALIMULLAH HASSAN(BELAKANG) BERSAMA HANIFF OMAR(The Star) Siaran akhabar Melayu telah memetik sebagai berkata bahawa ada kemungkinannya bagaimana Raja Petra telah dibantu ioleh Anwar . Utusan Malaysia pada 30 Dec lalu menyentuh perkara ini dimana di beritakan bekas setiausaha sulit beliau Anwar Saari telah menjelaskan bahawa beliau dibantu oleh rakan Anwar di London.

PETALING JAYA: Datuk Seri Anwar Ibrahim patut kehadapan bagi menjelaskan tuduhan mengnai adanya perjumopaan antara beliau pesonaliti media should come forward to explain whether a meeting took place between him and media personality Datuk Seri Kalillmullah Hassan kata Datuk Dr Mohd Puad Zarkashi said.

Dr Puad, yang juga merupakan Timbalan Menteri pelajaran berkata adakah perjumpaan yang diaturkan pada 7 Nov sebagaimana yang di cerita dalam blog tertentu telah di adakan.

“Ianya menjadi perhatian masyarakat. Rakyat mahu tahu keadaan yang sebenarnya.,” Beliau menjawab apabila di hubungi.

Beliau berkata sebagaimana yang di katakana dalam komen terhadap sebuah blog yang menyatakan bahawa Datuk Kalimullah adalah antara orang yang membantu Raja Petrayang di katakana bersembunyi di luar Negara.

Akhabra Melayu memainkan isu tersebut berikutan kenyataan yang di keluarkan oleh bekas setiausaha sulit Anwar tersebut. Ianya di katakana di laporkan dalam akhbar Utusan meloya p[ada 30 Desember lalu.Menurut dr Puad Datuk Kalimullah sendiri patut menjelaskan perkara ini dan menafikan perjumopaan tersebut.

KALAU BLOG PAKATAN DI KATAKAN FITNAH.KALAU BLOG PENYOKONG UMNO BETUL PULAK.........

PEJABAT PEGUAM MAJALAH KRISTIAN DI BONGKAR

Pejabat peguam Herald diceroboh
Jan 14, 10 11:14amPejabat seorang peguam mingguan Katholik, Herald, di Jalan Yong Shook Lin, Petaling Jaya dipecah masuk malam tadi.

Derek Fernandez berkata pencerobohan itu dilakukan oleh "profesional" apabila kamera CCTV disembur cat hitam, sementara jeriji besi dipecah menggunakan peralatan kerja berat.

"Saya percaya tindakan ini bertujuan menakut-nakutkan kami dalam kes ini (Herald)," katanya.


Sumber: Malaysiakini.

(function() { var d = document, w = window; w

Hannah Yeoh: Nak Melanjutkan Masa Mensyuarat Kerajaan Ini Pun Takut, Ker...