YB PR DI SEKOLAHUpacara perasmian membina Laluan Berbumbung (Gajah Menyusu) untuk kemudahan murid2..oleh YB Shuhaimi B Shafie, ADUN Sri Muda..bersama Guru Besar dan YDP Sekolah Kebangsaan Sek27(1)..Shah Alam..pada Sabtu 5/6/2010..9.30pagi..

Upacara perasmian Pecah Tanah untuk membina Laluan Berbumbung (Gajah Menyusu) Sek.Kebangsaan Sek27 (1)..Shah Alam Selangor..oleh YB Tuan Shuhaimi b Shafiei, ADUN Sri Muda.

Ini ada lah inisiatif daripada pihak PIBG sekolah..untuk mendapatkan apa yang sepatutnya pihak sekolah dapat demi keselesaan anak-anak murid..anak- anak murid tidak seharusnya dijadikan mangsa..kelak negara yang akan rugi.. memandangkan diatas kesedaran inilah kami PIBG sekolah telah mengadakan program ini supaya memberikan kesedaran pada pihak JPNS supaya tidak berat sebelah dalam menyalurkan peruntukan kesekolah-sekolah.ADA GURU BESAR PENAKUT UNTUK MENJEMPUT WAKIL RAKYAT PR......SEKOLAH KEBANGSAAN CINA BIJAK...


BERBEZA

DUA GAMBAR YANG BERBEZA.PIMPINAN DAN RAKYAT.RAKYAT TAHU ANTARA HIPOKRIT DAN PERJUANGAN.

MATLAMAT TIDAK AKAN MENGHALALKAN CARA

Derma RM525j elak kontroversi

KUALA LUMPUR - Ahli perniagaan terkemuka, Tan Sri Vincent Tan cuba meredakan bantahan banyak pihak mengenai kontroversi lesen perjudian bola sepak dengan mendermakan keseluruhan RM525 juta hasil jualan syarikat pemegang lesen pertaruhan, Ascot Sports Sdn. Bhd. (Ascot) kepada badan kebajikan.

Wang itu adalah hasil keuntungan 70 peratus pegangan Tan dalam Ascot yang dijual kepada syarikat gergasi miliknya, Berjaya Corporation Berhad.

(function() { var d = document, w = window; w

PADA WALAUN HANG SURUH SETIA ,IKLAS, TAAT BAGAI...HANGPA BALON ELAUNS GAJI PULOH PULOH RIBU TAK RASA NAK TOLAK KAH-BUKTIKAN KEIKLASAN DULU//LEBIH KURANG UMNO SAJA..TAK DAK FULUS..

  Idris seru ahli Pas agar sentiasa ikhlas dalam perjuangan October 17, 2021 4:00 pm Idris seru ahli Pas agar sentiasa ikhlas dalam perjuang...