TEKTIK KOTOR UMNO UNTUK MENANG PILIHANRAYA. DI PERMATANG PAUH???PERMATANG PAUH DALAM BAHAYA?????


Satu rakaman suara yang di percayai di rakam di dalam satu perjumpaan tertutup UMNO Permatang Pauh, Pulau Pinang telah ditularkan di media sosial di mana dalam rakaman tersebut telah mendedahkan strategi UMNO mengubah nama-nama pengundi polis ke Permatang Pauh di dalam usaha parti itu mahu menawan kubu kuat Dato Seri Anwar Ibrahim.

Dalam rakaman tersebut di percayai di ucapkan oleh Ketua UMNO Permatang Pauh telah berkata 

"Kita boleh menang besar. Semua gerak kerja sulit yang di buat di peringkat tertinggi yang ramai ketua bahagian pun tak tahu. Ramai ketua bahagian tak tahu. Saya pun tak tahu tuan-tuan. Saya bagi tahu tuan-tuan yang kita mendapat pengundi-pengundi bonus. Tuan-tuan jangan cerita kat sesiapa pun. Kita mendapat pengundi-pengundi bonus 800 lebih pengundi polis, daripada sebelah Tanjung yang sebelah Dato Keramat itu yang di sebelah Penang Road itu yang di pindahkan secara sulit di Permatang Pauh. Mereka bertugas di IPD mereka bertugas di IPK mereka-mereka akan mengundi di Permatang Pauh. Kita strategi benda-benda yang di atur ini benda-benda teknikal ini kadang-kadang kita tak boleh cerita kepada semua orang tetapi tuan-tuan ketua-ketua cawangan ketua-ketua wanita saya bagi tau kerana saya mahu menanam keyakinan."
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit
Siapa kata UMNO BN tak akan menipu di PRU14 nanti?? Kalau tak menipu bukan UMNO BN namanya...
Lu pikirlah sendiri...

 VIDEO RAKAMAN SUARA PERANCANGAN UMNO UBAH PENGUNDI KE PERMATANG PAUH

TEKTIK KOTOR UMNO UNTUK MENANG PILIHANRAYA.

1rakaman suara yang di percayai di rakam di dalam 1 perjumpaan tertutup Umno Permatang Pauh P.Pinang telah di tularkan di media sosial di mana dalam rakaman tersebut telah mendedahkan strategi Umno mengubah nama2 pengundi polis ke Permatang Pauh di dalam usaha parti itu mahu menawan kubu kuat Dato Seri Anwar Ibrahim.

dalam rakaman tersebut di percayai di ucapkan oleh ketua Umno Permatang pauh telah berkata "Kita boleh menang besar. Semua gerak kerja sulit yang di buat di peringkat tertinggi yang ramai ketua bahagian pun tak tahu. Ramai ketua bahagian tak tahu. Saya pun tak tahu tuan2. Saya bagitahu tuan2 yang kita mendapat pengundi2 bonus. Tuan2 jangan cerita kat sesiapa pun. Kita mendapat pengundi2 bonus 800 lebih pengundi polis, daripada sebelah tanjung yang sebelah Dato keramat itu yang di sebelah penang road itu yang di pindahkan secara sulit di permatang pauh. Merea bertugas di IPD mereka bertugas di IPK mereka mereka akan mengundi di permatang pauh. Kita strategi benda2 yang di atur ini benda2 teknikal ini kadang2 kita tak boleh cerita kepada semua orang tetapi tuan2 ketua2 cawangan ketua2 wanita saya bagitau kerana saya mahu menanam keyakinan."

Click video untuk mendengar ucapan tersebut.

TERKINI:DR.RADZI JIDIN (AKAUNTAN FORENSIK,HOBART)-DIALOG ISU NAJIB RAZAK DAN 1MDB