RINGKASAN PERBICARAAN NAJIB SEMALAM.

APA yang didedahkan dalam perbicaraan Najib hari ini..??(semalam) Syarikat 1MDB, SRC yang dikaitkan dengan akaun Najib itu mohon pada EPU (Unit Perancang Ekonomi) dari Perbendaharaan Negara sebanyak RM 3 billion...
Ini syarikat ada kaitan 1MDB... ia disahkan Timbalan Pengarah EPU Dr Kamariah... Tapi pegawai terbabit sukar menerima permohonan... sebab jumlah yang dipohon itu besar...
Lepas itu mereka  lulus kan geran RM 20 juta, korang tahu tak geran ni apa maknanya ? maknanya syarikat ni tak perlu bayar balik... lepas tu mereka inilah  ni lah yang  menyalurkan  duit untuk Najib, dan Najib salur untuk kerja politik... tak nampak lagikah ?
Itu baru permohonan pada EPU... itu belum cerita pasal dana KWAP lagi... nampak tak bertapa jahat dan rakusnya Najib... duit pencen pun dia tibai... ,  dapat geran 20 juta yang tak perlu bayar balik hanya bagi tujuan dan proposal bisnes arang batu yang tak wujud...

BERGAMBAR : ANWAR MENYAMPAIKAN ANUGERAH INTERNATIONAL TRADE AND EXHIBITION CENTRE (MITEC)

Imej mungkin mengandungi: 7 orang, orang senyum, orang berdiri
Imej mungkin mengandungi: 3 orang, orang senyum, orang berdiri dan sut

Hadir ke Malaysia International Trade and Exhibition Centre (Mitec) malam ini, (MALAM SEMALAM)  bagi menyampaikan ucapan dan juga anugerah kepada para penerima anugerah Global Leadership Award 2019. Saya bicara, semestinya perihal kepimpinan, dan juga kagum dan bangga dengan penerima-penerima anugerah yang sememangnya ahli dan pakar daripada pelbagai bidang dan lapangan tertentu seperti kesihatan, pendidikan, perniagaan dan lain-lain. Tahniah kepada semua penerima.
Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang


Imej mungkin mengandungi: 3 orang, orang senyum, orang berdiri, sut dan perkahwinanImej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang, orang ramai dan dalaman

PEMFITNAH "ABU LEMAN" DITAHAN.




ImageImage

KENA DAH !!.. nampaknya pemfitnah tegar 'ABU LEMAN' sudah kena cekup SKMM hari ini (semalam)  kerana perbuatan fitnah beliau yang sangat ketara.Beliau yang berkhidmat sebagai anggota tentera berpangkat Lt kol bakal didakwa.
Hilanglah satu sumber fitnah yang banyak dirujuk oleh walaunPAS & macaiUMNO selama ini...

Kami juga bekerjasama dengan SKMM mana-mana yang cuba sebarkan fitnah akan kami ajukan terus kepada pihak SKMM dan polis terutama Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK).
Tahniah buat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia !!
Selamat bersara tanpa pencen.....

Selain si Abu, nun di negeri orang putih ada seorang lagi pengadu domba dan pemfitnah jahat masih aktif. Bagi puak khawarij, itu nabi palsu mereka yang wajib dipercaya walaupun berita dusta yang ditulisnya. Setiap tulisannya wajib dikongsi melalui media sosial supaya sama-sama bergembira mengadu domba.
Di sebelahnya pula ialah penulis wahyu palsunya yang menyampaikan dakwah gila supaya walaun teruja dan percaya. Baliklah ke Malaysia..


Imej mungkin mengandungi: teks

Imej mungkin mengandungi: teks
~SR

(function() { var d = document, w = window; w

Hadiah hari lahir terbaik untuk Steven Sim

  Oleh MALAYSIA DATELINE   /  May 14, 2021 Selepas sentiasa dilihat membantu orang Melau yang memerlukan, semalam ahli parlimen Bukit Mertaj...