AKU RELA PERGI

FUYOOOO...KAYA...KAYA...KAYASehingga 15 Januari lalu, Mokhzani dari Kencana Petroleum, disenaraikan dengan kekayaan sebanyak RM1.075 bilion untuk menduduki tangga ke-20 orang terkaya di Malaysia.

Jutawan Melayu lain yang disenaraikan ialah Tan Seri Syed Mokhtar AlBukhary dari Yayasan AlBukhary, dengan kekayaan sebanyak RM6.01 bilion di tangga ke tujuh.

Manakala Tan Sri Azman dari Arab-Malaysian Corp di senaraikan di tangga ke-11 denan kekayaan se banyak RM2.8 bilion.Datuk Seri Nazir Razak - adik Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak - dari Kumpulan CIMB, turut disenaraikan antara 40 orang terkaya di Malaysia.Sementara itu, Bernama melaporkan, menurut kaji selidik Malaysian Business, kekayaan 40 orang terkaya di Malaysia mencatat peningkatan terkumpul bernilai RM156.7 bilion pada 15 Januari atau 63 peratus lebih RM96.3 bilion, berikutan pemulihan dalam pasaran saham.

MACAM KOBOI

In a bid to end police brutality, a group made up of opposition members from various parties and activist lawyers submitted a memorandum to Suhakam commissioner N Siva Subramaniam today. http://malaysiakini.com/news/124236

TIADA PEMBATALAN PERARAKAN MAULIDURRASUL

(function() { var d = document, w = window; w

LEPAS AGAMA. NGOS PUN NAK DITUNGGANG JUGA? SEMAKIN BANYAK NGOS MENAFIKAN SOKONG PAS

  Semakin banyak NGO bantah portal Pas salah guna nama mereka June 18, 2021  Antara NGO yang menafikan keterlibatan mereka dalam 440 NGO yan...