Siapa dalang di belakang Deepak dan Musa?

Ramai yang tertanya-tanya mengenai kemunculan serentak pendedahan 'berani mati' peniaga permaidani, Deepak dan Musa Hassan pada ketika Umno sedang rancak mengadakan Perhimpunan Agung Umno 2012 mereka.

Dalam 'pek pendedahan berkembar' ini, Deepak mendedahkan perihal penglibatan keluarga Najib bagi membantu membersihkan kekotoran yang ditinggalkan oleh surat Akuan Bersumpah (SD) Penyiasat Persendirian Balasubramaniam yang mengaitkan keluarga Najib dalam kes pembunuhan warga Mongolia, Altantuyaa. 

Bacaan seterusnya di sini:  Dalang di belakang Deepak dan Musa?

Awasi sandiwara Musa bekas KPN (updated)

Ketika Perhimpunan Agung Umno (PAU 2012) berlangsung baru-baru ini, bekas Ketua Polis Negara (KPN), Musa Hassan tiba-tiba muncul di khalayak bersama sebuah NGO, Pasukan Petugas Pemantau Jenayah Malaysia (MyWatch) yang juga muncul secara tiba-tiba.

Musa mendakwa ketika beliau memegang jawatan sebagai KPN, Hishamudin Hussein yang merupakan Menteri Hal Ehwal Dalam Negeri telah melangkui bidang kuasa beliau (Musa) sebagai KPN dengan mengeluarkan arahan-arahan kepada pegawai-pegawai kanan polis. 

Bacaan seterusnya di sini: Awasi sandiwara Musa bekas KPN

(function() { var d = document, w = window; w

KENYATAAN MEDIA ANWAR IBRAHIM-MENOLAK ELAUNS SEBAGAI KETUA PEMBANGKANG BERTARAF MENTERI

 Kenyataan Media 16 Oktober 2021 Saya ucap terima kasih atas kesediaan serta pengiktirafan dari YAB Perdana Menteri Ismail Sabri Yakob dan k...