Anwar Ibrahim: Work Hard! Bagi Setengah Jam Sehari, Sebarkan Sed


Anwar Ibrahim: Yang Besar Sapu Submarine, Yang Tengah Sapu Lembu, Yang Bawah Sapu Jam


SARAVANAN KUTUK ISLAM?1.KENAPA DIKHAS KAN BEGITU IALAH KERANA MAJORITI DAN AGAMA RASMI ISLAM.KENAPA ADA DOUBLE STANDARD? TIDAK ADA DOUBLE STANDARD..MELAINKAN AGAMA NEGARA INI ADALAH AGAMA ISLAM.

2. KALAU RASA TAK PUAS HATI DENGAN SEKOLAH KEBANGSAAN YANG MAJORITI ISLAM, SILAKAN BERPINDAH KE SEKOLAH SJKT.KEMUDIAN, JIKA HANYA 15 ATAU 20% MURIDNYA ADALAH AGAMA HINDU, MAKA MURID INI TIDAK DIPAKSA UNTUK HADIR SEBARANG PROGRAM ISLAM, DAN BEGITU JUGA GURU MELAYU DI SEKOLAH TAMIL YANG TIDAK AKAN HADIR AKTIVITI AGAMA KAUM HINDU.ADAKAH INI DISKRIMINASI.

3. BEGITU JUGA ADAKAH DI SEKOLAH-SEKOLAH TAMIL GURU-GURU MELAYU KOMPLAIN MENGENAI ANAK MURID YANG MEMBEWA BEKAL DAGING BIAWAK ,BABI ATAU DAGING LAIN JUGA.

4. MENYEMBELIH BABI MEMANG TAK DIBENARKAN.PENYEMBELIHAN LEMBU DIBENARKAN OLEH PPD KERANA SETIAP AKTIVITI YANG DILAKUKAN DIMAKLUMKAN KEPADA PPD DAN JUGA JPN.KALAU SEKOLAH TAMIL NAK SEMBELIH BAI...SILAKAN..

BOOOODOH PUNYA SARAVANAN........

(function() { var d = document, w = window; w

HARI TU TULIS DAH TAJUK. DOK LUAQ HANG CAKAP BESAR. HANG TAKUT PADA ALLAH SAJA. NI MAI UJIAN BRO...NI CENGKERAM AMBIK DAH. SIKIT JA LAGI. 12 TAHUN TAK LARI DAH.

Bekas setiausaha politik menteri kanan disyaki rasuah lulus projek RM80 juta MUHAMMAD AMINURALIF MOHD ZOKI 23 SEP 2023 Kedua-dua suspek berb...