Apa jadi dengan SD dakwa Najib amal ajaran Hindu?

Setelah kita menerbitkan semula Akuan Bersumpah (SD) PI Balasubramaniam (asal/pertama) yang mengaitkan Najib Tun Razak, Rosmah Mansor dan beberapa anggota keselamatan pengiring Najib, terdapat satu lagi SD yang diikrarkan oleh Thagarajah a/l Thangavelu yang dibuat pada 22 Ogos 2008.

Di dalam Akuan Bersumpah berkenaan, Thagarajah mendakwa Najib mengamalkan ajaran agama Hindu. Perkara ini pernah ditulis oleh blogger Raja Petra Kamarudin "Najib: Muslim by birth, Hindu by practice". 
Bacaan selanjut di sini:  SD dakwa Najib amal agama Hindu?

APA CER NAJIB? ZAID TOLONG JAWAB? ADA KIRA PA....


  • LKS: Najib sepatutnya jawab dakwaan Deepak
  • Ketua Parlimen DAP itu berkata, bukan Datuk Seri Zahid Hamidi tetapi Datuk Seri Najib Tun Razak sendiri yang sepatutnya menjawab dakwaan terhadap keluarganya dalam ucapan penggulungan di perhimpunan agung Umno esok.  

SD PI Bala yang asal mengaitkan Najib dan Rosmah


Pengakuan peniaga karpet Deepak menarik balik sokongan terhadap Akuan Bersumpah kedua PI Balasubramaniam (Deepak: Bala kerana terlibat kes Bala) telah menjadikan isu pembunuhan warga Mongolia 'hidup semula'.

Oleh itu, elok rasanya kita terbitkan semula Akuan Bersumpah (SD) pertama yang telah diikrarkan oleh PI Balasubramaniam ini untuk mengembalikan semula ingatan kita terhadap isu yang kembali menjadi panas ini.