oooo...JADINYA YANG LOMPAT MASUK UMNO BODOH JUGA LA YE.....

Desak siasat dakwaan 3 ADUN BN lompat parti

IPOH 6 Julai - Bekas Ketua Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Ipoh Barat, Fauzi Muda mendesak polis menjalankan siasatan segera berkaitan dakwaan terdapat tiga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Barisan Naisonal (BN) akan melompat parti 13 Jun lalu.

Beliau berkata, siasatan perlu dilakukan terhadap Ketua Penerangan PKR Perak, Zulkifli Ibrahim dan Pengarah Strategi PKR negeri, Md. Nasib Rahim yang membuat dakwaan dianggap sebagai memfitnah, menipu dan menghasut tersebut.

Menurut Fauzi, perbuatan tidak bertanggungjawab itu telah menyebabkan beliau dan rakyat Perak berasa bimbang, khuatir dan takut akan berlaku huru-hara di negeri ini.

"Saya yakin mereka telah melakukan fitnah terhadap ADUN-ADUN BN, menipu serta menghasut rakyat akan berlaku kejatuhan dan rampasan kerajaan negeri yang ada sekarang.

"Jika ini berlaku, negeri ini akan menjadi huru-hara dan menyusahkan rakyat dan pasukan polis," katanya pada sidang akhbar di sini hari ini.

Beliau berkata demikian selepas membuat laporan polis di Balai Polis Kampung Rapat di sini pada pukul 10.55 pagi ini.

Fauzi yang juga Pengerusi Pasukan Wawasan Rakyat Perak berkata, kenyataan Zulkifli dan Md. Nasib jelas satu dakwaan palsu dan berniat jahat terhadap rakyat Perak.

"Mereka menipu rakyat dengan begitu biadap, tidak bertanggungjawab dan tidak berakhlak.

"ADUN-ADUN BN tidak sebodoh itu, mereka tidak akan melompat parti kerana tahu perjuangan PKR," katanya.

Fauzi turut mendesak Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr. Zambry Abd. Kadir mengambil tindakan saman malu terhadap PKR dan individu terbabit dalam pengakuan tersebut.

"Individu-individu yang terbabit dalam pakatan jahat ini harus segera memohon maaf secara terbuka kepada rakyat Perak, Menteri Besar, Pas, DAP dan BN atas pembohongan, penipuan, fitnah dan hasutan jahat mereka itu," katanya.


NAMPAKNYA MAMAT NI ANGGAP SESIAPA YANG LOMPAT NI BOOH LA.....

JUDI KEJAP ADA KEJAP TAK ADA?MANA YANG BETUL??

(function() { var d = document, w = window; w

THE POWER OF AZAM

The POWER of AZAM! Apa Komen Anda? More @ www.zunar.my #tangkaoazambaki #azambaki