MGID

CALON UMNO IALAH............TIPUCALON UMNO DARI KIRI BEKAS PEGUAM YANG TELAH DI TARIK LESEN DAN KANAN CIKGU ZAIDI YANG MENANGIS KETIKA NAMANYA TIDAK DI SEBUT DAN BELIAU HARI INI (SABTU) TELAH MERANCANG UNTUK MEMBUAT KENDURI CUKUR KEPALA.SEMUA HARAPAN BERKECAI.
USTAZ SALEH MAN-LULUSAN UNIVERSITI MALAYA DALM IDANG SYARIAH INI BOLEH BERKHIDMAT UNTUK MASYARAKAT.

Calon Umno Permatang Pauh ialah Rohaizat Othman. Memang latarbelakang professional, Tapi dengar cerita lesen peguam telah di ambil balik???betul kah???


Kita tanya Lawyer khairuddin RM berapa hilang????
Kita Tanya Jahara Radzi projek perumahan Malwira Taman Guar Perahu yang memang tak siap-siap .bukan kerana dihilangkan projek tetapi duit sampai tak masuk akaun-Berapa Hilang????


Dalam pada itu, Majlis pengumuman calon PAS bagi pilihanraya kecil N.11 Permatang Pasir telah berlansung dimana diumumkan oleh Presiden PAS Dato' Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang jam 9 malam dalam satu majlis yang akan berlangsung di Pusat Khidmat DUN Permatang Pasir.

Dijangka kesemua pemimpin utama pakatan rakyat akan hadir kecuali Penasihat Parti KeADILan Rakyat, Dato' Seri Anwar Ibrahim kerana mempunyai urusan di luar negara.
Tinjauan wartawan ke tapak majlis pada malam ini mendapati, persiapan rapi sedang giat dijalankan oleh jentera khususnya bagi menerima kehadiran ramai penyokong tempatan dan dari luar. -

SIAPA SEBENARNYA PENGKHIANAT BANGSAKUBANG SEMANG- Satu demontrasi selepas Jumaat sebentar tadi telah diadakan di hadapan Masjid Jamek Kubang Semang yang di ketuai oleh YB Ustaz Mujahid Yusoff Rawa dan juga orang Kampung di mana dalam kenyataan nya beliau menjelaskan bahawa ,
"Di sebabkan pilihanraya kecil Pematang Pasir dan kebetulan berada di Permatang Pauh inilah , maka isu menuduh Anwar Ibrahim sebagai pengkhianat.Jangan perbodohkan orang Melayu.Lihat kampung makam,kampugMelayu Tanjung Tokong,lenyap 51 tahun Umno memerintah, hak melayu tergadai.Kita tahu kerana kita anak Pulau Pinang dan apa yang terjadi.Jangan perbodohkan lagi kita yang selama ini telah tahu tipu muslihat Umno nak perbodohkan bangsa Melayu.Kita percaya orang Permatang pauh telah matang dalam soal ini untuk menilai siapa pengkhianat sebenarnya" disambut dengan laungan Umno pengkhianat,Umno Penipu bangsa Melayu.

Sehubungan dengan itu juga, Dr Mujahid yang juga ahli Parlimen Parit Buntar mencabar Umno berdebat mengenai siapa pengkhianat Melayu di mana-mana tempat selain di Permatang Pauh bagi membolehkan orang Melayu menilai siapa sebenarnya pengkhianat bangsa Melayu.


GAMBAR SEKITAR KAMPUNG BUAH PALA1.Penduduk menungu tarikh perbicaraan di mahkamah.setengah menerima tawaran dan sebilangan masih menuntut hak mereka.

2.Kerajaan negeri memberi tawaran kepada penduduk rumah 2 tingkat, namun di tolak koperasi.

3. Pihak mahkamah menemui OCPD dan menunggu hingga akhir Ogos untuk di selsaikan di mahakmah

4.R S Thanenthiran dari Makkal Sakthi Party akan menemui PM Najib atas alasan untuk mendapatkan simpati PM Najib dan memujuk Pm agar membantu kaum India.

(function() { var d = document, w = window; w

HARGAI MASYARAT PELBAGAI KAUM..IANYA ADA DALAM PKR

  NORMAN RADZUAN Jika kau berhimpun berdiri seperti di gambar dgn parti2 lain samada UMNO, PAS, Amanah, MCA, MIC, Bersatu dan lain2 parti ka...