YA....MENANG LAGI

SEMALAM ADA SATU MAMAT KATA ANWAR SUKA TANGGUH DAN SAMAN ORANG...INI LA SEBAB DIA...........KAH..KAH...KAH PATUT SAMAN SI BINGAI TU.......


Nov 25, 09 4:26PM
Malaysia has squandered an estimated RM100 billion on financial scandals, according to a new book about the former PM.

Anwar wins suit, NSTP ordered to pay RM100,000
Hafiz Yatim Nov 25, 09 4:55PM
BREAKING NEWS This followed a court decision that the media giant had defamed Anwar in an article published in NST on March 2, 2002.

NO BALL

Belum ada pilihan raya kecil bagi DUN Kota Siputeh
PUTRAJAYA 24 Nov. – Pilihan raya kecil bagi kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Kota Siputeh, Kedah tidak perlu diadakan dalam tempoh terdekat.

NAMPAK TELUS DARI BN

Isu menantu: Kepimpinan Nik Aziz terbukti lemah, kata - KATA MAT SEMBAB KATA PADA PAS ............SELESAIKAN DAHULU MASAALAH UMNO/BN....

Ahli Parlimen PAS rakam tahniah kepada Nik Aziz dan Ariffahmi
Harakahdaily

KUALA LUMPUR, 24 Nov: Ahli parlimen PAS merakamkan ucapan tahniah kepada Menteri Besar Kelantan Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dan menantunya, Abdul Ariffahmi Abdul Rahman kerana mendahului keputusan parti berbanding kepentingan peribadi dan keluarga.........

Kerajaan perpaduan, pintu PAS sudah terkunci

AHLI UMNO BOLEH JADI MACAM NIK AZIZ DAN PAS KA????

HA.HA.HAA.....

TANAH RUNTUH BUKAN SOAL KESELAMATAN NEGARA

MENTERI JALANRAYA AGAK bodoh DI SITU YA..........MUNGKIN BANYAK YANG MASIH TERSIMPAN DI PUTRAJAYA YANG AGAK MENYENAKKAN BN..Banyak yang perlu di dedahkan lagi sekiranya benar-benar telus dan mahukan intergriti.Ada seorang menteri yang agak sembab semalam menerangkan bahawa jika Tan Sri Khaled mendedahkan dokumen kejadian tanah runtuh di Bukit Antarabangsa ,beliau telah melanggar OSA...tanah runtuh pun letak bawah OSA.....ha...ha...ha..kenyataan yang memperbodohkan rakyat..

Banyak lagi yang perlu di dedahkan .....

Yusmadi yang juga Ahli Parlimen Balik Pulau berkata beliau tidak terkejut sekiranya pemerintah mengambil tindakan terhadap Khalid kerana membongkar dokumen “rahsia” kerajaan persekutuan.


“Bagi saya ini adalah satu perkara yang amat ditakuti oleh BN kerana ia akan membuka pekung di dada”, kata beliau dipetik TVSelangor.
Laporan tersebut mendedahkan paip pecah antara punca kejadian tanah runtuh yang mengorbankan lima nyawa.


Kerajaan persekutuan memberi amaran laporan itu tidak boleh didedahkan kepada umum.
Yusmadi menegaskan tindakan Khalid harus disokong dan dipertahankan atas dasar ketelusan dalam pemerintahan.


Dalam pada itu, Menteri Kerja Raya Datuk Shaziman Abu Mansor ketika ditanya sama ada pihaknya akan mengambil tindakan undang-undang terhadap Menteri Besar Selangor berhubung pendedahan kandungan laporan tersebut berkata, tindakan yang mungkin boleh dikenakan ialah di bawah OSA.

(function() { var d = document, w = window; w

Bendera putih di seluruh Malaysia saat dihurung pandemik menandakan sesuatu yang lebih mendalam

MUSTAFFA K.ANNUAR Pandemik Covid-19 benar mengganggu negara kita, mengakibatkan bilangan kematian yang meningkat, lebih banyak jangkitan ser...