SURAT UNTUK MAHATHIR

 

Sudah-sudah  la Mahathir.

 lebih baik diam daripada terus dimaki dan dikeji.Rakyat dah terlalu kenal siapa dia manusia yang bernama Tun Mahathir Mohamad.dulu betul nama hang diangkat dan dijulang sebagai negarawan hebat,tapi sekarang nama hang sudah jadi busuk disebabkan perangai buruk hang sendiri.

 Hari ni keluar pula kenyataan dari mulut puaka hang, bahawa

‘Anwar tak mampu tadbir negara di saat krisis'..xdan apa-apa hang dah kata xmampu,awat atas dunia ni hang sorang saja mampu buat segalanya.

apa masalah hang sebenarnya?pasaipa hang xboleh hidup dalam keadaan tenang,bila dengar saja nama Anwar hang masti jadi macam orang sasau dan terlalu takut sanggt.hang ada sembunyi apa-apa ka?Mahathir,umur hang ni sepatutnya pikiaq untuk perbanyakkan amalan untuk dibawa kesana nanti,bukannya dok kalut nak pelingkup negara dan mencari salah orang untuk kepentingan diri.

 Mahathir,hang lupa ka atau hang xtaw yang manusia bernama Anwar Ibrahim diiktiraf sebagai menteri kewangan terbaik Asia,dan dia dipecat disebabkan manusia yang bernama Mahathir Mohamad rasa terancam kerana mungkin waktu itu Mahathir Mohamad ada lakukan kesalahan hingga terpaksa pecat dan membuat rancangan jahat untuk melindungi diri dan keluarga serta kroni dan mengunakan pelbagai cara untuk menjatuhkan manusia bernama Anwar..

 Mahathir sudah la,negara ni bukan hak milik manusia bernama Mahathir Mohamad.Hang sepatutnya sedar diri sikit,hari ni sokongan kat hang berapa saja yang  ada.hang dah xbernilai lagi dah.hang kena ingat Mahathir,rosakknya negara hari ini disebabkan hang sendiri,hang satu-satunya manusia yang tidak mengenang budi dan lupa diri.Hang perosak segalanya.hang dah letak jawatan sebagai PM,lepas tu hang salahkan orang lain.Hang gila ka?lepas tu hang dok kalut nak jd PM pula,hang gila jawatan...

Duduk di rumah diam-diam la Mahathir,Jangan menyusahkan rakyat.Simpan gila hang tu sikit Mahathir oiii.

 

Syauqi Sahimi

Alor  Setar

14/11/2020

 

 

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

APAKAH MAHIADDIN TIKA INI SEDANG DISERONOKKAN DENGAN KAJIAN TIPU-TIPU, SAMA SEPERTI NAJIB DULU?

  Realiti yang nyata dan nampak di depan mata, Mahiaddin Md Yasin ketika ini adalah Perdana Menteri paling tidak popular dan sangat dibenci....