‘Bantu Saya Keluar Dari sini!’ PM Berbisik Kepada WartawanHahahahahahahahaha..... Done laughing πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ http://thetapirtimes.com/2020/04/26/help-me-get-out-of-here-pm-whispers-to-journalists/

 PETALING JAYA: Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengejutkan wartawan malam tadi dengan meminta mereka membantunya melepaskan diri dari pekerjaan ini yang tidak pernah dia mahukan setelah merakam wawancara pertamanya.

 "Setelah kamera berhenti, Muhyiddin menghabiskan beberapa saat mendesak Zaleha Khairene Ismail RTM dan Essan Yahya dari Astro Awani untuk menyeludupkannya keluar dari Putrajaya secepat mungkin," lapor sebuah studio.

 Muhyiddin terdengar mengatakan sejak dilantik, hidupnya menjadi neraka kerana Azmin Ali, anggota parti Bersatu, UMNO, PAS dan GPS sekutu Perikatan, semuanya bergilir-gilir memukul bola Perdana Menteri sambil melobi jawatan kabinet dan ketua GLC  mengetahui tanpa mereka dan majoriti parlimen mereka yang tipis sokongan, kerajaan Perikatan ini boleh runtuh dalam sekejap masa.

 “Muhyiddin tidak dapat bersenang-senang.  Kita mengalami krisis Covid-19 yang belum pernah terjadi sebelumnya, ekonomi koma, anak-anak elit dan Wakil Menteri mencabul PKP mengetahui mereka tidak boleh ditegur, dan pengundi yang tidak puas tidak sabar menunggu peluang untuk menghukum pemerintah atas Langkah Sheraton, "Bahkan Tun tidak bercakap dengannya!"

 Dalam perjalanannya, Muhyiddin menggerutu apa yang sebenarnya dia mahukan adalah tidur siang dan peluang untuk menghabiskan Musim 4 dari "Money Heist."No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

VIDEO : Henti politik jahat!, Darurat gagal kawal Covid-19, Siasat bawah jenayah...