MGID

DAH RAMAI AHLI PARLIMEN MERUNGUT BANTUAN BELUM DITERIMA DI KAWASAN MEREKA


Hamsina Hamzah

Dah ramai Ahli parlimen pembangkang dedah kawasan parlimen mereka masih tidak menerima bantuan bakul makanan JKM yang dijanjikan menteri 𝗪𝗔𝗟𝗔𝗨𝗡𝗣𝗨𝗡 𝗦𝗨𝗗𝗔𝗛 𝗠𝗔𝗦𝗨𝗞 𝗣𝗞𝗣 𝗙𝗔𝗦𝗔 𝗞𝗘-𝟰.

Malah di antara mereka dakwa bantuan bakul makanan diedarkan kepada Umno, PAS, dan PPBM bahagian. 𝗣𝗘𝗟𝗜𝗞𝗡𝗬𝗔, 𝗠𝗘𝗡𝗧𝗘𝗥𝗜 𝗠𝗔𝗛𝗨𝗣𝗨𝗡 𝗞𝗘𝗥𝗔𝗝𝗔𝗔𝗡 𝗧𝗔𝗞 𝗣𝗘𝗥𝗡𝗔𝗛 𝗠𝗘𝗡𝗔𝗙𝗜𝗞𝗔𝗡𝗡𝗬𝗔.

𝗞𝗘𝗡𝗔𝗣𝗔.. hingga sekarang menteri tak berani nak dedahkan statistik terkini kawasan parlimen mana yang sudah terima bantuan tersebut atau pon yang belum terima .. 
𝗞𝗘𝗡𝗔𝗣𝗔 𝗡𝗔𝗞 𝗦𝗢𝗥𝗢𝗞 
𝗔𝗣𝗔 𝗗𝗔𝗛 𝗝𝗔𝗗𝗜 𝗣𝗔𝗗𝗔 𝗞𝗘𝗥𝗔𝗷𝗮𝗮𝗻 𝗠𝗲𝗹𝗮𝘆𝘂-𝗜𝘀𝗹𝗮𝗺 𝗣𝗡 
Dalam keadaan sekarang rakyat hadapi krisis Covid-19 masih nak sorok rompak duit rakyat ka 


Imej mungkin mengandungi: 2 orang, teks mungkin yang mengatakan '17 APRIL 2020 BERITA MALAYSIA 26 APRIL 2020 Q Tiada pihak tertinggal dalam terima bantuan Rina Harun Bernama |April17,202023:16MYT April Wakil rakyat dakwa lpoh Barat belum terima bakul makanan, disalur ke bahagian parti Reporters April 2020 SR Bantuan hanya di salur kepada Umno, PAS, dan PPBM bahagian? Hingga sekarang menteri tidak berani dedah statistik si penerima?'

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

ANWAR PD - BEBERAPA AKTIVITI MEMBANTU MASYARAKAT

  4 MAC   Hari ini saya bersama pimpinan Pakatan Harapan (PH) mengadakan pertemuan dengan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan...