MEMPERJELASKAN SIAPA PAN, #K3 DAN KENAPA KAMI LAWAN...??

 

Ramai yg terkeliru dan menganggap kami sengaja memanggil Amanah sebagai PAN walhal kami perlu memisahkan golongan MINORITI #K3 yg jahat dari kelompok MAJORITI yg baik dan mesra PH dalam Amanah dan DAP.

Amanah adalah OREN MANIS yg menjadi shbt sejati dalam PH. PAN adalah OREN MASAM yg mensabotaj PH dari dalam dgn setiap hari menyerang DSAI Pengerusi PH di SocMed. Ini pernah dialami PKR suatu ketika dulu apabila KARTEL Azmin masih berleluasa dlm PKR dan PH.

Ada di kalangan pengkhianat dlm PH kata KUNUNnya DSAI tidak berbekas atau berkudis pun dgn serangan PANtuk yg sudah hampir setahun itu, tapi mereka menyembunyikan hakikat bahawa AKHLAK, ETIKA dan ADAB bermuafakat dlm sebuah pakatan telah dilanggar dgn menyerang pemimpin tertinggi PAKATAN.

Tiada ahli berjawatan dalam PA$ dan PPBM yg menyerang Abah Kau Mooyiddin dalam PN. Tiada ahli berjawatan dalam UMNO, MIC dan MCA yg saban hari menyerang Zahid Hamidi Pengerusi BN.

Tapi dalam PH, kita ada Anai2 PANtuk Kartel Oren Masam #K3 PANDAP yg menyerang DSAI SETIAP HARI di SocMed. Adakah ini Norma Baharu? Pembela mereka itu akan kata ia hanya "PERBEZAAN PENDAPAT".

Mereka ingat kita bodoh tidak boleh bezakan antara "perbezaan pendapat" dgn "serangan jahat" yg dilakukan setiap hari? Ini adalah "WRONG SIGNAL" kpd pengundi atas pagar yg akan merasa hairan akan serangan dalam PH terhadap Pengerusi PH sendiri. Ada yg menganggap sesuatu yg tidak kena dgn PH atau Pengerusi PH itu sendiri.

Mereka itu, yg menyerang DSAI bimbang beliau jadi Perdana Menteri sekaligus membawa suara dan kemahuan Org Tua "TERTENTU". Apanama tu? KUNUNnya?

Baca betul-betul semua yg tertulis dlm Screenshots disertakan, mungkin anda akan mendapat serba sedikit kejelasan ke atas kekeliruan itu?

Wallahualam.

- Zus Din

19 March 2021

 

May be an image of text

May be an image of text that says "Norshidah Mohd Daud 1h Dak2 Amana jgn sentap aku pgg segelintir dlm parti tu PAN PAN tu merujuk kepada team PANdir yg didalangi Din Punai, KS Broker, Mahfuz Mahfiz dan ahli2 babil mereka yg terdiri daripada Pyol Din, Ostad PAN Marang PAN Ledang dll AMANAH mcm Mujahid tu aku X pggl PAN pun Malah Mujahid tu pun team PANdir X bekap bila jd sesuatu isu Punya sial team PANdir ni Jgn nk sentap membabi buta ok"

May be an image of text that says "Daniel Zairin 3h Istilah klauster mahkamah ini dimulakan oleh PN dan disambung oleh PAN. Tapi puak2 PAN ni tak tahu, nasib mereka agak baik kerana tidak tersenarai dalam "klauster mahkamah" setelah berakhir pemerintahan PH kerana madey dgn cermat menyimpan segala rahsia utk digunakan bila perlu. Kalau tidak sudah ada "klauster mahkamah tanah kg baru, klauster mahkamah daging import sijil jakim cilok,klauster mahkamah tender kementerian pertahanan dan juga klauster mahkamah terowong & bungalow" Jangan kuat mendabik dada. Esok satu hari pasti keluar apa yg kini disorok. Itu yg buat mereka meronta2 tidak mahukan susuk bernama Anwar Ibrahim menjadi perdana menteri."

May be an image of textMay be an image of text that says "Sohaimi Ali 28 February at 22:18 Amboi sedap mulut jantan oren bedal.. yang like pun boleh tahan gak laju.. Oo gitu sipir nya.. sebab Anwar dalam penjara bohjan2 korang dapat jadi YB dan YAB menteri.. Anwar keluar penjara bohjan2 korang kemaruk hilang jawatan?? Kalau Anwar jadi PM dan buat reform bohjan korang pulak masuk penjara?? Canteek sifirr Mohd Fuad Anwar 43m Anwar ni elok duduk dalam penjara! Dia keluar je abih pecah PKR dan PH..tumbang kerajaan.. PH menang PRU 14 dia masih dok dlm penjara lg.."

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Kerana ego, tindakan lembab PN, kita mungkin berdepan PKP 3.0 lebih lama, kata Najib

  FMT Reporters  - May 17, 2021  Bekas perdana menteri, Najib Razak, berkata tanda awal penularan Covid-19 semakin parah jelas kelihatan pad...