C A K A P S E R U P A S E M B U Y I T

 

Image may contain: 2 people, glasses


BOB KELANANG


Aiyomak... cakap serupa sembuyit ja... suruh pertimbangkan pilihan lain... walhal yang sembang kasik bimbang penutupan penuh ekonomi tu siapa?? Bukan mulut dia ka yang bawak cerita tu mula-mula... sudah kantoi bocor citer penutupan penuh ekonomi pandai plak mangkuk Azmin Ali ni nak twist cakap suruh pertimbangkan pilihan lain...

Inilah cakap sekor sembuyit... asik pusing-pusing...

Sendiri yang bagitau kat pelabur asing tentang penutupan penuh ekonomi... lepas tu kata suruh pertimbangkan pilihan lain... option lain... Adoilah... macam mana la mangkuk Azmin Ali ni boleh jadi Menteri Ekonomi... failed to the core dia bab ekonomi ni...

Tau la dia sembuyit... tau la dia mastermind langkah Sheraton... langkah sembuyit...

Tapi itu lar... mana ada Menteri yang pandai dan cerdik dalam senarai 70 orang Menteri Kabinet Malaysia sekarang ni... semua sama ada level walaun, baghal, bebal, bangang atau darai... Adoilah... yang spesis makan gaji buta lagilah ramai.... adoilah... pelik sungguh...

Bukan setakat sembuyit macam 'Ass'min... ooopps sori... Azmin Ali... tapi sampaikan pencandat sotong haram tak guna sesen tu pun boleh jadi Duta bertaraf Menteri... adoilah... APTB betul lar... huhuhu... mampoih Malaysia kalau terus kekalkan menteri-menteri bangang wal bebal yang ader sekarang ni... tapi tak heran sangat la pasai apa semua ni di pilih... sebab Perdana Menteri yang ada pun memang spesis lemau sejak dari dulu lagi... sejak dia jadi Menteri Dalam Negeri lagi memang dah lemau...

KOH KOH KOH… jilaker!!

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Bicara Tokoh bersama Datuk Seri Anwar Ibrahim | 10 April 2021