SIAPA YANG TAK SENSITIF SEBENARNYA


Para penyokong pembangkang dicop x sensitif, sibuk berpolitik semasa krisis Covid-19

*Yg ajak ber Tik Tok time krisis ni menteri kamu
*Yg ajak buat suara Doraemon utk bergurau dengan suami semasa krisis ni smpai 1 dunia gelakkan Msia ni menteri kamu


*Yg buat keputusan tanpa discuss dengan Pengarah Kesihatan smpaikan beliau kena tegur para menteri serta nasihatkan rakyat patuh dengan peraturan awal tu pun Menteri kamu

Ye kami ni keja nk membangkang je
Serba serbi kerajaan PN buat semua x kena
Tapi lupa, dulu Menteri Kesihatan era PH x benarkan merokok kt tempat awam, kamu share kartun gelakkan tindakan dia. Pikir balik, dia buat benda x betul ke? Atau sengaja cari isu nk hentam disebabkan perbezaan politik? (xyah nk refer komen bangkang di kalangan perokok tentang isu ni, sahih perokok akan hentam Menteri walau Menteri dtg dari kalangan pemimpin mereka sendiri)

Sama kes kena sediakan kerusi khas utk kanak2 dlm kenderaan. Ye kami paham bukan semua ibu bapa mampu nak sediakan, tambah2 lg yg anak ramai. Sebabtu kemudian ada arahan baru berkenaan perkara ni. Tapi kamu masih menghentam. Masih share kartun2 yg mempersenda Menteri PH ketika itu. Menteri buat benda salah ke?

Nk hentam tu p la hentam. Kerja pembangkang ni mmg kena hentam utk wujudkan check and balance pd kerajaan sediada. Tp jgn la smpai bawak fitnah isu TH itu ini, sedangkan Menteri Agama skang pun puji Menteri Agama dulu berkenaan TH
Nk suh senaraikan lg?



No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

BILA SATU KEMENTERIAN DI BERI 3 JANTAN JAGA....

  Gaduh duit negara dah kurang. Kabinet paling ramai. Waktu kerajaan PH dulu, satu kementerian yang hanya satu menteri boleh jaga hal Sain, ...