MACAI JKOM WUJUD UNTUK HALANG DSAI

 

KAK IDA ABDULLAH


Sekarang, dalam FB saya dapati ada pelbagai strategi musuh bagi menghalang DSAI ke hpdn supaya DSAI tidak sama sekali diangkat PM WALAUPUN keadaan negara lemah tidak bermaya dan yang mempunyai kuasa mentadbir TIDAK tahu bagaimana!


1) JKOM diwujud untuk mengungkit cerita liwat yang WALAUPUN ianya sekadar fitnah TETAPI oleh kerana DSAI telah dipenjara MAKA ia memperkukuhkan fitnah Mahathir sebagai benar.


2) Kemunculan adik perempuan semburit mengungkit liwat Azizan SEDANGKAN Azizan telah mengaku TIDAK diliwat. DSAI telah dipenjara kerana telah menyalahgunakuasa menyuruh polis 'gempag' betina yang memfitnah beliau.


3) Kumpulan yang memberi persepsi bahawa DSAI sama sahaja dengan semua ahli politik yang lain dan sudah tidak releven dan wajar bersara.


4) Pemimpin-pemimpin PH dari AMANAH dan DAP yang masih mementingkan survival Mahathir dari mencari jalan membantu rakyat melalui ujian Covid 19 dengan memberi sokongan padu kepada DSAI. 


Kesemua strategi ini bertujuan satu sahaja : HALANG ANWAR SEBAGAI PM MALAYSIA.


Lalu sebagai rakyat Malaysia yang perlu pembelaan dari penindasan kerajaan akibat ketidakcekapan dan tiada amanah mereka, apa perlu kita lakukan?


Siapa selain Anwar yang anda rasa mampu mengembeleng dan memobilisasi rakyat Malaysia dalam memberi kesedaran bahawa kerajaan zalim ini perlu diturunkan dan institusi kerajaan yang bobrok perlu direform agar rakyat mendapat manfaat?

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Bicara Tokoh bersama Datuk Seri Anwar Ibrahim | 10 April 2021