PATUT LA ...ANAK DIDIK LEBAI MARANG NI...


Image may contain: 1 person, text that says "Kebanyakan Polis & Tentera hisap rokok, tak solat subuh Asri Janggut RIAKNYA! CUBA TEKA SAPA TOK GURU DIA?"


Ko ni bai ikut semua polis dan tentera 24jam ker tahu mereka hisap rokok dan tak solat subuh! Mereka solat kena canang satu dunia atau bagi tahu ko ker bai?
Mungkin solat nak kene up status kot kat wasap, kt FB macam Nik Dusuki buat.. Solat untuk mendapat keredhoan Allah bukan untuk manusia, sama gak bab rokok, bukan diorang amik Dadah pon, (kaitan Dadah dengan Solat ada dlam kitab),
Penghujung hidup kita belom tentu lagi ke syurga, kerana Iblis dulu lagi Ahli Ibadat yang taat, Ketua Para Malaikat lagi, tapi penghujungnya, Iblis kena terima Qada Dan Qadar yang Allah dah tetapkan..

Mula-mula respect bro ni...sekarang Naik menyampah pulak bila kau start pertikai solat orang..hebatnya anda yakinnya anda syurga itu milik anda!!!mulut walaun ke ni.
No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

TUN M: SIAPA PENYANGAK?

   BOB KELANANG Tun M kata dia sedia kerjasama dengan PN di PRU ke 15. Asalkan tidak ada individu yang digelarnya “penyangak". Di...