BESAR SUNGGUH KESALAHAN KAMU..


Nizam Aka.

Kamu itu KSN,bukan tukang cuci jamban..Kamu dikelilingi dengan berbagai kemudahan dan pulohan kakitangan yang mampu membantu kamu..Kamu itu Ketua Setiausaha Negara,bukan Ketua Setiausaha Pakatan Nasional..Jadi,kerja kamu mesti adil kepada semua..

Kamu berattak sepatutnya berat sebelah atau mengikut kecenderungan politik peribadi kamu..Kegagalan kamu menjemput 5 MB & KM dari negeri yang ditadbir oleh pembangkang,samalah menghina keseluruhan rakyat di 5 ngeri tersebut..

Adakah rakyat negeri-negeri  yang sealiran dengan kerajaan pusat sahaja yang perlu dan wajib diselamatkan daripada virus covid 19,tapi rakyat di 5 ngeri yang ditadbir oleh pembangkang dibiarkan mampus dengan virus covid itu?

Yang menimbulkan tanda tanya,adakah kamu gagal menjemput atau kamu diarahkan supaya gagal menjemput 5 MB/KM negeri pembangkang itu?Adakah kamu membuat kenyataan maaf itu atau kamu diarah membuat kenyataan maaf itu?No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

MENTERI PENDIDIKAN JANGAN LAMA SANGAT TIDUR. DAH BANYAK SEKOLAH DI BEBERAPA DAERAH DIKHABARKAN ADA SEKOLAH DITUTUP AKIBAT JANGKITAN.

  Tutup sementara semua sekolah, desak NUTP, NGO FMT Reporters  - April 21, 2021  Keutamaan penutupan sementara sekolah perlu diberikan kepa...