PUTAR BELIT MAHATHIR

 Dari Majlis Pimpinan Negeri


Jangan nak belit madey, 29.5.2021 kamu call DSAI  pagi Dan petangnya MPP (majlis pimpinan Pusat) meeting. Kamu call DSAI sebab kamu dapat tahu bahawa DSAI ada berhubung dengan pihak istana(ada direct access).


DSAI bagi tahu bahawa beliau mahu meyerah surat kepada YDPA berkenaan isu-isu semasa dalam negara,Dan madey pun berkata 

"ohhhh kalau macam tu saya akan bagi Surat sokongan keatas surat yang diberi oleh DSAI tersebut."

 DSAI memberi surat hari isnin berikutnya dan madey berkata dia nak bagi Hari selasa.


Dalam salah satu tarikh  dari 31.5.2021 hingga 4.6.2021 DSAI ada bertemu pihak istana tanpa so call bantuan madey pun! Macamana nak kata DSAI berjaya jumpa YDPA adalah usaha madey? Dan madey yang dahulu memberi surat kepada YDPA? Seolah olah DSAI tak kemana tanpa the legend caitok?


DSAI sudah terlebih dahulu bertemu pihak istana, DSAI dahulu menulis Surat kepada  YDPA dan DSAI dahulu mempunyai direct access dan berhubung dengan pihak istana! Madey masuk daun setelah dia tahu langkah-langkah DSAI untuk meyelamatkan negara!


Madey yang call DSAI. Dan saya juga didalam satu meeting bulanan membawa usul menolak sebarang kerjasama dengan madey biarlah 10 kajang surat sokongan pun dia beri kpd DSAI! Saya tahu kerana saya berada didalam sistem bukan kutip cerita dari penjilat madey!!!!!No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Ini Bukan Negara SD, Pecat Saja MP Ingkar