AWAS DENGAN MAINAN MAHATHIR



1-Madey nak jadi pm9 nih bila dia nampak gerakan DSAI kumpul numbers berlaku dan ada asas untuk win.

2- Strategy dia sama masa join PH dulu. Bilamana dia nampak PH boleh lipat BN pru14, capat-cepat dia tubuh parti dan rangka join PH.

3- Kalinih tak sempat dia serah pada Muhyidin, dia nampak kabinet PN goyah, cepat-cepat dia kaunter nak hijack balik PH dengan memecahkan Amanah dan Dap supaya sokong dia jadi PM9 semula.

4- Andaikata dia berjaya hijack PH lagi dan jadi PM9, dasar-dasar dia laksanakan nanti hanyalah untuk sakitkan hati netizen supaya PH kalah PRU15 nanti..sama macam era 2 tahun beliau memerintah.

5- Pastinya bila PH kalah pru dan Muhyidin@Azmin kembali berkuasa. PH akan sulit nak berdepan PRU16!!! Masa tu dia pon dah tak ada.

Itu je sebenarnya maktlamat beliau sekarang ni. Tak perlu lah bersangka baik. Dah mamang jahat pon niat dia dari dulu lagi.

Man Toba Ori @ King Jason
Aktivis Bloggers



No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

'Kerajaan bazir peluang laksana pembaharuan ketika darurat'

Kerajaan sepatutnya dapat menangani kesan buruk akibat penguatkuasaan darurat pada masa ini menerusi kepakaran untuk menguruskan ekonomi, ka...