JANGAN PILIH GENERAL YANG TEMBAK KAKI SENDIRI ATAU CEPAT MELATAH NI?

 No photo description available.


Reason nak keluar PH sebab tak setuju jeneral buat keputusan adhoc berbeza dari mesyuarat lepas tu pakai page rasmi buat press statement tapi sebenarnya dari kenyataan peribadi?
touché. the irony.
Kira matlamat menghalalkan cara ke apa ini. Macam ini kena face the music ke tidak?
No. no, for all the seriousness, kalau dah ada game plan nak tukar jeneral baru, I am all ears. Yakinkan saya and i am willing to listen. Kita tengok what is the next best thing yang ada dalam tangan. Buat EGM, panggil semua ahli decide apa hala tuju parti.
Cuma satu aja saya minta, jangan duk pilih general Machiavellian yang sengaja tembak kaki dia sendiri pastu dok salah orang lain sampai ke la ni.

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Bicara Tokoh bersama Datuk Seri Anwar Ibrahim | 10 April 2021