NAK CUCI MACAMANA...YANG JANJI NAK BUAT PUN TAK JADI JADI BERABAD ABAD DAH ....

 

MOHD SHAH RIM

Masa PH, Malaysia berjaya meningkatkan indeks persepsi rasuah dikedudukan yang credible.. masa PN merudum teruk dalam masa setahun saja.. Hadi tak peduli... Pembenci PH adalah terdiri pada penyokong konservatif dan extremis.. mereka memang tak akan menyokong PH..pemimpin golongan ini kini gagal membuktikan mereka lebih baik dari PH, tapi diterima dgn alasan kerajaan melayu/islam..

Ni yang perlu kita LAWAN...!!

 

contohnya

Dah nyanyuk dan hidup dalam ilusi sendiri, seolah semasa PH, semua tak kena.. sedangkan dia lupa, era PH lah skandal 1MDB dibongkar, penyelewengan FELDA, MARA, TH juga disiasat dan hasilnya dapat diihat hari ini..

Tak perlulah berdalill pakai untuk menghalalkan benda yang membelakangkan demokrasi semata mata PAS sebahagian dari kerajaan, diberi dan ditawarkan jawatan, tapi apa sumbangan PAS dalam kerajaan..?? Apa sumbangan Duta Khas Bertaraf Menteri..?? ADA..??

 

 Sukar untuk bersihkan peninggalan Pakatan Harapan


sinarharian.com.my
Sukar untuk bersihkan peninggalan Pakatan Harapan
SHAH ALAM - Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang menyatakan sukar untuk membersihkan peninggalan yang dilakukan oleh Pakatan Harapan (PH) dalam beberapa tahun ini. Abdul Hadi mendakwa, PH membuat pelbagai kecamuk sewaktu era pemerintahan mereka yang pendek.
No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

mmmmm...BILA MULA NAK MENIAGA DI ZAMAN MELAYU ISLE...AKHIRNYA KANTOI JUGA...BUANG JA NAMA BMF TU....TU WALAUN JA PERCAYA

  Kantoi! Malakat Mall beli barang daripada pemborong cina! April 21, 2021