ANWAR PD- BERSAMA MASYARAKAT-BERGMBAR


POSTED BY AMIR WRLR


May be an image of 2 people and people standing

May be an image of one or more people and people standingMay be an image of one or more people and people standing

Bersama pimpinan dan anggota KEADILAN Negeri Sembilan di Port Dickson malam ini.

Saya menggesa semua untuk lipat gandakan usaha dan bersiap sedia mendepani Pilihan Raya Umum Ke-15 yang akan tiba pada bila-bila masa.

Negeri Sembilan harus kita pertahankan dan jadikannya antara kubu kuat Pakatan Harapan. Kehendak dan keperluan rakyat mesti terus jadi agenda utama.

Pimpinan, anggota dan aktivis parti juga diingatkan untuk sentiasa komited pada keadilan, gilap idealisme, tolak rasuah serta tingkatkan gerak kerja dan disiplin.

Wadah ini adalah wadah rakyat yang dambakan reformasi dan perubahan, justeru mari bersama rangkul kekuatan dan laksana hasrat rakyat.

#KEADILAN #NegeriSembilan

#PortDickson

0:00 / 0:07


6 MAC 2021

 

Di Kampung Paya Port Dickson, Dato Seri

Anwar Ibrahim

menyantuni adik Siti Hajar dengan memberi sebotol mini popia yang beliau beli di salah satu gerai tempatan di Port Dickson.May be an image of 2 people and people standingMay be an image of 2 people, people standing, people sitting and indoorMay be an image of 1 person, sitting and indoor

May be an image of one or more people, people sitting and indoor

May be an image of 1 person, standing and indoor
May be an image of 1 person, standing and indoor

May be an image of 2 people, people sitting, people standing and indoor

Di Port Dickson petang ini bagi menyantuni tujuh keluarga yang memerlukan dalam kunjungan ziarah kebajikan di kawasan Sri Tanjung. Saya turut diapit ADUN Sri Tanjung YB Ravi Muusamy.

Selain bertanya khabar, saya sempat menyampaikan bantuan berupa barangan keperluan asas kepada mereka keluarga-keluarga ini.

Zaman susah seperti hari ini benar-benar menginsafkan kita semua tatkala yang menerima kesan paling besar adalah mereka yang kurang bernasib baik.

Sebagai sebahagian dari sistem pembuat undang-undang di Malaysia, saya komited dan ingin mengajak semua Ahli-ahli Parlimen untuk memastikan kebijakan pemerintah mesti mencakup golongan berpendapatan rendah dan yang miskin, serta kekayaan ekonomi mesti dinikmati semua.

#PortDickson #PD


No photo description available.


Singgah membeli buah-buahan dan kuih-muih sewaktu ziarah kebajikan sebentar tadi.

Bersama kita tingkatkan dukungan kepada peniaga-peniaga kecil serta kembali merancakkan ekonomi terutamanya di zaman susah saat ini.

#PortDickson #PD

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

TIDAK RASA BERDOSAKAH MEMFITNAH?

“Oleh itu, saya telah mengarahkan Peguam saya untuk mengambil tindakan undang-undang di mana satu Notis Tuntutan telah diserahkan kepada Raz...