MGID

*KES SOLAR ROSMAH TURUT MUSNAHKAN KREDIBILITI NAJIB DALAM KES SRC/1MDB*
12 JAN 2020

Apabila didedahkan oleh mantan Menteri Pendidikan, Datuk Mahdzir Khalid bahawa Najib sendiri arahkan perlantikan kontraktor Jepak Holdings Sdn Bhd untuk Projek Solar Hibrid Sekolah² Sarawak bernilai RM1.25 bilion, kredibiliti Najib sebagai Perdana Menteri musnah sama sekali !

▪️ Bukti² arahan bertulis beserta tanda tangan Najib yang direkodkan oleh Kementerian.

▪️ Bukti2 campur tangan Rosmah, pegawai dan orang² Rosmah yang dinyatakan oleh menteri lantikan Najib sendiri dan saksi² lain.

▪️ Najib tidak boleh lagi sekali mengaku semua itu bukan tanda tangan dia.

▪️ Tiada orang hilang atau orang mati seperti Jho Low, Nik Faisal atau Dato Azlin dalam kes ini yang boleh dijual oleh Najib dan Rosmah semasa memberi keterangan nanti.

⛔ NAJIB TETAP NAJIB. 

⛔ Satu²nya cara untuk lepaskan Rosmah dari kes rasuah ini dan lepaskan Najib dari tuduhan salahguna kuasa langgar prosedur Kerajaan dalam perlantikan kontraktor, ialah dengan Najib mengaku TANDATANGAN² ITU PALSU, MAHDZIR BERBOHONG dan DIA TAK TAHU APA². 

Maka kenalah panggil lagi Pakar Australia untuk check tandatangan² itu. 

Ko bayar pakar tu, takkan lah pakar tu nak kata tandatangan ko tu tulin ⁉️

Harap² dia tak bawa idea untuk cari Pakar Cam Isteri pulak. Mana lah tahu kot² dia tak cam Rosmah yang kena bicara ni bini tulin atau bini palsu. 🤣

https://www.malaysiakini.com/news/510233

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

KENAPA PIMPINAN PN BISU BAB TITAH AGONG..

  Kenapa agaknya mereka, termasuk Hadi Awang dan lain2 pemimpin Pas juga masih bisu  dan kelu lidah masing-masing? Adakah pemimpin kerajaa...