AKTIVITI DSAI SEJAK 1 FEBRUARI

1 FEB 2020


Acara saya hari ini di Sabah diteruskan di Kunak bersama golongan belia. Saya tegaskan anak muda di Sabah harus menanam semangat juang dan nilai kemanusiaan yang tinggi demi kebaikan negeri dan negara tercinta ini.
Imej mungkin mengandungi: 6 orang, orang berdiriImej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang, orang ramai dan dalaman
Imej mungkin mengandungi: 1 orang


2 FEB 2020

Perubahan iklim sesuatu yang nyata. Kita semua rasakan cuaca kita yang semakin hangat dan tidak menentu.
Selagi tidak bercakap soal masa depan, kita akan selamanya terperangkap dalam paradigma silam, yang disebut Syed Hussein Alatas sebagai ‘minda tertawan’. Kita juga mesti menawarkan respon terkait perubahan iklim yang semakin mengesankan dunia.

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, dalaman
Imej mungkin mengandungi: 6 orang, orang duduk, meja dan dalaman

3 FEB 2020

Majlis mingguan kami semalam turut dihadiri teman-teman dari Indonesia. Antaranya Kiyai Haji Umar Syaifudin Syamsul Huda yang mengetuai Biro Pendidikan Pasentren Al Qadiri dan Zuhad Aji Firmantoro, Ketua Umum Himpunan Mahasiswa Indonesia. Semoga kita semua beroleh rahmat dan keredhaanNya.
Imej mungkin mengandungi: 7 orang, orang berdiri dan dalaman

Imej mungkin mengandungi: 4 orang, meja dan dalamanImej mungkin mengandungi: 9 orang, orang duduk dan orang ramai

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

VIDEO : Datuk Kamal Amir 'Sekolahkan' Hamzah Zainudin Kerana Video Lama Dalam UMNO

Datuk Kamal mengulas mengenai rayuan DSAA supaya UMNO kaji semula keputusan untuk putuskan kerjasama dengan PN. Datuk Kamal juga mengulas ...