DASYAT - NAK JATUHKAN KERAJAAN DAH TAK PAYAH SOROK SOROK DAH...


Fuh! Sekarang kerja mengkhianat dah tak perlu nak sorok-sorok. Boleh cerita terang-terang. Hebat betul mereka ni. Khianat dah jadi budaya.

Kalau betul akan ada khianat lagi kali ini, ia akan berbeza daripada Langkah Sheraton. Kali ini khianat bukan setakat curi mandat rakyat.

Sebaliknya kali ini perbuatan khianat itu bersamaan dengan penderhakaan terhadap YDP Agong. Kerana kerajaan ini atas titah Baginda.

Tapi apa dia peduli. Sikap rakus kuasa mereka dah maksimum. Perlu menipu, perlu khianat, bahkan jika perlu derhaka pun, mereka akan buat. Asalkan dapat kuasa.

Tapi sekarang dah ada akta lompat parti. Mereka tak boleh beli MP lagi. Rasanya teori yang Zahid bakal dijatuhkan adalah benar.

Itu sahaja cara yang mereka ada. Jatuhkan Zahid kemudian Presiden UMNO yang baru merangkap pengerusi BN umum sokong Mahiaddin.

Maknanya ada intel PN dalam UMNO sekarang ini. Sebijik perangai Yahudi letak intel dalam organisasi musuh untuk runtuhkan daie dalam.

UMNO perlu beri perhatian. Ahli akar umbi UMNO kena pastikan pro Bersatu disingkirkan dalam PAU akan datang. Itupun kalau tak mahu UMNO pupus. Tapi kalau redha, tak apalah. Guane boh?

Raja Gelap

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

UNTUNG MEMANG SEDIKIT, TETAPI....

  " Kalau kita buat macam biasa, dah lama dah masakan panas, dengan keadaan barang sekarang mahal, takde untung. Kalau satu ratus kita ...