SIAPA PENCIPTA AUDIO ZAHID-ANWAR DAN DALANG PENYEBARANNYA?

 May be an image of ‎1 person and ‎text that says "‎برساتو ملايو کبغساءن فرتوبوهن PERTUBUHAN KEBANGSAAN MELAYU BERSATU UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION) Pundetarar PRESIDEN KENYATAAN MEDIA Saya amat kecewa dan terkejut mengenai penyebaran audio yang merakamkan perbualan antara saya dengan Datuk Sert Anwar brahim Saya menafikan sekeras kerasnya mengenai adanya perbual dalam audio rakaman tersebut, malah ditegaskan tiada antara saya dengan Datuk Seri Anwar selepas Perhimpunan Agu PANAS!! DALANG AUDIO ZAHID-ANWAR ANWAR TELAH DIKENALPASTI‎"‎‎OLEH MD ZAIFUL GROUP SAHABAT ANWAR


PENCIPTA

Audio ini dicipta JKOM dengan bantuan team Annuar Musa iaitu Tun Faisal . Skrip oleh Tun Faisal dan Papagomo dan proses rakaman suara oleh JKOM.

Grafik video oleh Rio Rashid anak buah Tun Faisal yang amat marah bila Tun Faisal digantung.

PENYEBARAN

Tun Faisal adalah orang pertama jam 11.53 malam Selasa 6 April 2021. Kemudian Papa Gomo melalui fb Papa Azri. Kemudian Fadil Pegawai Khas Annuar Musa @ Fa Dhey mulai menulis di fb jam 12 malam. Paling awal.

SEBAB SERANGAN

Bagi alih perhatian Najib Razak dikenakan Bankrap atas denda RM 1.7 Billion. Dan tutup isu Fakhry anak PM terima ratusan juta duit 1MDB.

Pada pemahaman Tun Faisal dan Papa Gomo atau Kluster Semburit adalah Rakyat Malaysia mudah ditipu dengan berita palsu maka ramai akan percaya rakaman audio itu.

Mesej kepada Ahli UMNO

Presiden dan MKT angkat sumpah pegang jawatan. Andai mereka langgar sumpah maka secara sendiri mereka jatuh. Salahkah tindakan MKT tidak mahu terus sokong Bersatu- Bersemburit – Berkatak ?

Jangan kita percaya fitnah dan serangan musuh. PPBM takut jika kena lawan UMNO dalam PRU15 kerana akan tamat riwayat mereka.

Mesej kepada Rakyat

Barisan Nasional sudah belajar ekoran kekalahan 9 Mei 2018 iaitu utamakan periuk nasi rakyat. Maka atas itu BN tidak boleh bersekongkol dengan PM dan polisi-polisinya yang pro anak, menantu, kroni dan kapitalis dengan abaikan keperluan rakyat.

BN tidak sempurna tapi hak rakyat keutamaan kami dan bukannya milik Adlan atau Fakry Mahiaddin.

Admin tidak bertanggungjawab dalam penyebaran tulisan yang admin kongsi dari Facebook dan aplikasi Whatsapp.

Mohon nama-nama yang dipetik tampil membuat penafian demi pencerahan.

 


No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Ramai semakin marah

  Mohsin Abdullah  - April 21, 2021  Hari ini, Selasa 20 April 2021, Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad, diberitakan memohon mengadap Yan...