Saturday, April 4, 2020

SAUDI SEKUTU KUAT AMERIKA


PAK CIK KACAK

Saudi ni sekutu kuat amerika. Apa yang Saudi minta, Amerika akan ikut dan begitulah sebaliknya. CIA pun mungkin kut kut dah buka file belukang ini. cuma prioriti file je tak masuk dalam red list. Tetapi apa yang belukang ini buat, semua terrekod dan sentiasa dipantau pergerakkannya.

Aku cerita ni berdasarkan pengalaman saudara aku yang menjadi suspek buruan ejen Scotland Yard, ejen Indonesia dan ejen Filipina. Sampai nombor telipon aku dan falimi aku pun depa boleh frame untuk pantau komunikasi.

No comments:

Blog Archive

My Blog List

Followers