YB.Liew zairah pesakit remaja

Written by pemudabbendera
Aug 22, 2010 at 04:36 PM
Zairah remaja sakit di Kampung Mutiara Batu Feringghi Yb.Liew Chin Tong bersama Pas Kawasan Bukit Bendera berjaya mencapai kejayaan yang dikehendaki.


Remaja ini mengalami kemalangan jalanraya di Tanjung Bungah 2 tahun dahulu masih terlantar dan menjalani rawatan susulan.
NYDP Tuan Hj Jamaluddin memberi penerangan kepada YB.Liew Chin Tong mengenai sumbangan agensi seperti JKM,SOSCO dan usaha sedang dibuat memohon bantuan dari PUZ.Ibubapa pesakit juga uzur terutama ayah beliau.
Ziarah Orang Sakit YB.Liew YB.Liew dan TYDP Pas Bukit Bendera berbincang tindakan susulan membantu mempertingkatkan kesihatan pesakit yang kami ziarah.
Ziarah Orang Sakit YB.Liew YB.Liew bertanya sesuatu kepada ibu kepada pesakit remaja .

YDP Pas Bukit Bendera dan Yb.Liew Chin Tong memujuk ibubapa waris remaja membawa pesakit ini ke hospital dengan segera.Atas nasihat dan doa yang dilafazkan oleh YDP Pas Bukit Bendera pihak waris remaja itu bersetuju membawa anak mereka ke hospital.
Dengan tindakan pantas YB.Liew Chin Tong terus tel Ambulan Hospital Pulau Pinang untuk mengambil pesakit remaja itu dengan segera.Nyawa pesakit remaja dapat diselamatkan rawatan kesihatan di Hospital Pulau Pinang.
Ziarah Orang Sakit YB.Liew Ibubapa waris remaja dalam sesi dialog bersama pimpinan PR
Ziarah Orang Sakit YB.Liew Sumbangan Buah Kurma dan wang disampaikan kepada waris.

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

LAPORAN POLIS TERHADAP PROF KANGKUNG.STEVEN HARUS SAMAN .

  Hariz Zafrie Laporan polis telah dibuat terhadap seorang profesor berhati jahat yg mencetuskan kebencian antara kaum..