DEMI DUIT RM 6000


Hahaha (gelak tak ikhlas). Lawak jugak kami dengan si Azwan Ali nie. Pelbagai alasan yang dikeluarkan untuk meng”cover” kejadian dia bertukar menjadi pondan ala-ala Ziana Zain di Johor Bahru baru-baru nie. Katanya takkan nak tolak rezeki RM6,000. Lagipun sekadar hiburan jer kan.
Memang saya kembali menjadi pondan tetapi in-character dan persembahan saya sebagai Ziana Zain dengan lagu ‘Syurga Di Hati Kita’ telah dibayar sebanyak RM6 ribu. Saya tidak boleh menolak rezeki Allah dan satu ballroom itu tahu dan menerima karektor saya sebagai hiburan semata-mata.
Kami ingatkan sejak balik umrah hari tue dah insap betul-betul. Tapi bila kitorang tengok gambar-gambar pondan Azwan Ali nie, nampak gayanya tak la berapa nak insaf sangat. Sesungguhnya kesemua manusia di dunia nie kalau nampak duit memang gelap mata.

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

STEADY BOSSKU...DULU CAKAP PANDAI LA BARU ADA AKAI.....MOGA CAI DAPAT MEMBANTU BERAMAI RAMAI....MALU APA BOSSKU...

  Mahkamah diberitahu Najib terlibat dalam keputusan mesyuarat, ada 'interest' kepada SRC International Hasimi Muhamad April 13, 202...