PEMUDA PAS MEROYAN: ANWAR CADANG MP HANTAR SURAT KEPADA YDPA ATAU TAKUT TAK ADA JAWATAN?


Menurutnya, perkenan proklamasi darurat oleh Yang di-Pertuan Agong itu dilaksanakan atas pertimbangan dan kebijaksanaan Seri Paduka Baginda berdasarkan situasi semasa yang dialami oleh rakyat seperti banjir dan pandemik Covid-19. Pada masa sama, Nazir turut mempersoalkan motif di sebalik cadangan gopoh Anwar untuk menolak darurat itu kerana ia langsung tidak disertakan dengan idea lain, selain daripada mendesak untuk diadakan persidangan Parlimen.

1 comment:

Anonymous said...

Ko ni nape bodoh dik anta surat pada ydp agong itu bukan kesalahan setiap perkara itu penjelasan dan perlu jelas akan duduk perkara dan setengah perkara itu kurang jelas perlu deplomasi 4 mata itu pasallah seeloknya sebelum berlaku darurah perlu bincang diatas semangat kenegaraan perlu atau atau tidak perlu perlu atau tidak perlu dan bukan kuasa vito yang digunakan untuk menekan yang membuat political itu menjadi panas dan bila panas ada perlu terpenjara diatas alasan sebab musabab yang kabur ini akan mengundang satu masaalah lain.

(function() { var d = document, w = window; w

Tebuk atap! Bukan langkah kanan Hadi

  March 8, 2021  TEBUK ATAP ! BUKAN LANGKAH KANAN HAJI HADI.. Membaca laporan malaysiakini tulisan Haji Hadi,Jelas dalam hatinya penuh kesum...