Berita Terkini Pembayaran Gaji dan Bonus Penjawat Awam 15 Januari 2015!

Berita Terkini Pembayaran Gaji dan Bonus Penjawat Awam 15 Januari 2015!

pembayaran gaji 2015
Berita Terkini Pembayaran Gaji dan Bonus Penjawat Awam : Pada hari ini penjawat awam di negeri Johor, telah mula menerima bonus setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500. Tahniah Berita Semasa ucapkan. Manakala….
Manakala kakitangan awam peringkat persekutuan terpaksa dilambat sedikit tetapi lebih awal daripada tempoh masa yang diumumkan sebelum ini (22 Januari 2015) apabila Menteri Kewangan sendiri Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah tampil mengumumkan selepas mengambil kira mekanisme dan kaedah pembayaran yang lebih efisien melibatkan bonus bersama-sama dengan gaji  :
KLIK SINI : Tarikh Pembayaran Bonus Bajet 2015 Muktamad Pada Januari 2015. Tuntutan Cuepacs Ditolak!

Berita Terkini Pembayaran Gaji dan Bonus Penjawat Awam

  • Pemberian dan pembayaran bonus kakitangan awam 2015 bakal dibuat bayaran pada 15 Januari 2015 bersamaan hari Khamis
  • Yang menariknya lagi tarikh pembayaran gaji bulan Januari 2015 turut diawalkan dan dibayar bersama-sama dengan bayaran bonus Bajet 2015.
Kerajaan Malaysia berharap, dengan pembayaran gaji dan bonus lebih awal dapat mengurangkan beban terutamanya kalangan yang terlibat dengan bencana banjir.

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

KEPAKARAN MENANGGUH TERLETAK PADA HADI

W.Fauzdin  Memang kepakaran Hadi tangguh menangguh ni.  Perkara agama seperti hudud dan RUU 355 itu pun selamba je dia tangguh, setakat deng...