HARI NI BODOH TU DATANG BALIK DEKAT MU

 

Mu selalu kata org bodoh

HARI NI BODOH DTG BALIK DKT MU

Selalu dlm ceramahnya dia membodohkan org. Teringat masa remaja dlm majalah humor Profesor Serba Tahu...Hari ini terlihat mu lebih bodoh dari org yg mu kata bodoh. Sebab tu Ustaz jgn mudah bodohkan org bila diberi sedikit ilmu.

Ustaz tanya ambo jawab..

Soalan: Ada ke peraturan tidak boleh menziarahi kawan?

Jawapan: Haram jika dtg jumpa kawan perempuan dan berdua duan dgnnya di bilik. Halal dan dpt pahala dlm Islam jika tujuan ziarah. Undang2 dunia pulak tak salah ziarah kawan. Yg salah bila mu ziarah waktu SOP pandemik utk rentas negeri. Sebabnya waktu pandemik nak rentas negeri utk ziarah kawan tak boleeeeeh. Itu ada dalam peraturan, pahe...Sdgkan ada antara rakyat yg kematian nenek, ibu bapa sakit tidak dpt menziarah. Bakpe jadi gitu....Mufti Wilayah telah menggariskan hukum 'haram' merentas negeriDescription: 😂 Mu duk kat dkt Planet Pluto ke tak tahu ada peraturan ni? Walaupun begitu tidak haram rentas negeri jika isteri mu duduk di Kuala Lumpo dan mu di Ganu sana sb keperluan batiniah itu wajib ditunaikan... Pahe dok ni?

Betul sangat2 apa yg saudara

Norman Radzuan

nukilkan. Dulu bodohkan orang sekrg bodoh tersebut pergi kpd diri sendiri.

 


May be a meme of 1 person and text that says "kini KiniTV BM 7m VIDEO: 'Datuk K itu kawan saya, ada ke peraturan tak boleh pergi rumah kawan?' VIDEO kini i 'BUKAN AKU NAKPERGISANGAT KINITV BM 'Datuk K itu kawan saya, ada ke peraturan tak boleh pergi rumah kawan?'"

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

ORANG BUKAN MELUAT PADA PROGRAM...ORANG TU MELUAT KE AWAK LA...BADIGOL