YB STEVEN SIM SAMAN DR KAMARUL -TERBAIK MUKA TAK MALU KENA MAKI KAT FB


Saya sebenarnya amat terkesan dengan fitnah dan tomahan Dr Kamarul Zaman Yusoff terhadap diri saya. Namun saya tetap bersabar sebab saya menghormati bulan Ramadan sebagai bulan yang mulia buat umat Islam. Walaupun diminta oleh orang ramai untuk mengambil tindakan, saya tidak buat apa-apa. 


Namun, beliau pula tidak berhenti-henti membuat tuduhan yang tidak berasas. Tuduhan-tuduhan tersebut bukan sahaja merosakkan nama saya sebagai seorang Ahli Parlimen, malah lebih bahaya lagi, mengapi-apikan sentimen kaum dan agama dalam masyarakat kita. Beliau dengan tanpa rasa kesal juga mencabar saya mengambil tindakan saman terhadap diri beliau. 


Justeru, demi kemaslahatan masyarakat Malaysia dan sebagai teladan kepada semua agar menjaga keharmonian kaum di negara ini, saya telah mengarahkan peguam saya untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Dr. Kamarul Zaman Yusoff dan pihak lain yang terlibat. 


YB Steven Sim   Chee Keong

Ahli Parlimen Bukit Mertajam.

20 April 2021


*****************

Kami sokong sepenuhnya YB. Letak harga bagi kaw2, sepadan dgn fitnah dia terhadap agama Islam. Islam tak pernah mengajar penganutnya bersifat mcm dia ni.... Ni sifat setan.

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

ORANG BUKAN MELUAT PADA PROGRAM...ORANG TU MELUAT KE AWAK LA...BADIGOL