FITNAH AUNCAI . KINI RAMAI YANG MASUK GUAKetika PH memerintah, selain isu cina komineh, isu menjaga dan memberi keutamaan barangan Melayu seringkedengaran. Namun pada masa itu menteri KPDNKK Saifuddin Nasution rajin membuat kerja dan masih ramai yang boleh melakukan tugas dan memahami tugas. Kecuali pada masa itu su kasut hitam, dan sekarang ramai dah tahu kenapa kasut bewarna hitam, malah tak ada perubahan pun

Bab Kasut Hitam..


Maslee malik antara yang teruk dibelasah. Bukan idea beliau itu ketinggalan malahan kerana kasut hitam ni tak nampak kotor terutamanya budak sekolah rendah ..Sekolah 3 hari kasut dah comot. Bukan sahaja di bandar, tetapi di kawasan kampung dan pedalaman. Kawasan kampung , kasut hitam ini mengelak dari nampak lebih comot berbanding  kasut putih..ianya dijadikan isu. Sekarang kenapa tak tukar kepada putih semula. ???

PARTI PALING TAK BERGUNA

Antara yang paling tak guna Pas..walaun memainkan peranan macam macam isu, isu kedai nombor ekor, isu judi, isu arak. Bila kerajaan mereka bersama dengan kerajaan pengkhianat,  haaa...arak jenama TIMAH pun tak selesai, Isu RUU 355 kelaut dah.kedai no ekor pun tak dilarang....sembang kuat. .sekarang harga barangan makin naik...apa pimpinan PAS buat..takat sembang dalam semua bab , akhir apa pun tak boleh buat..pembohong saja....banyak lagi isu kalau nak dijaja...tapi kita rasa rakyat sedar...yang tak sedar bila otak dipajak oleh orang lain.BMF..KELAUT DAH...MALAH ADA HYERMARKET YANG MENGGUNAKAN ISU BMF...TUTUP..


HARGA BARANG KEPERLUAN.

Mana dia pejuang melayu, poodah ..ayam pun tak boleh nak jaga..teloq ayam pun tak boleh kawal...menteri apa macam ni..koman lah..2 ekoq lagi ada pembantu tapi lihat lah video apa timbalan buat..rakyat tak kenal pun timbalan menteri. Tak  ada fungsi gamaknya sebagai tmbalan KPDNKK..rakyat merana...kah..kah...padan muka..

Kini keadaan kewangan kita jatuh, bagi yang bermain dollar untung, namun bagi yang memegang ringgit ianya amat rugi. Nasib rakyat masih lagi teruk, naun ada yang masih tak tahu , takut, hanya tahu menjaga kepetingan diri, rasuag, dan hutag makin bertambah. Bersediakah kita menghadapinya..pak cik sood di kawasan pedalama masih lai dibuai dengan duit undi 100 dan tepung serta barangan lain yang dihantar 5 bulan sekali...itu sahaja niilai melayu..amat malang.

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Rakyat Malaysia Suka Barang Naik Ustaz Azhar Idrus medium